"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Γ. Oικονόμου και ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άκρως ενδιαφέρον το πείραμα του ψυχιάτρου Γιώργου Οικονόμου να μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και να είναι ένας από τους υποψηφίους βουλευτές που θα κατέλθουν με το ψηφοδέλτιό του.Η δυσκολία του πρώην βουλευτή του ΠαΣοΚ (έστω για μια μέρα), είναι διπλή και δεν έχει να κάνει με την ηγεσία της Κουμουνδούρου η οποία αφού τα βρίσκει με τον …Πάπα και την Γιάννα, δεν θα δυσκολευτεί να τα βρει με τον Οικονόμου. Το πρόβλημά του είναι εδώ, στα Τρίκαλα, όπου η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλειοψηφία της χαρακτηρίζεται από κινηματική λογική, και εμφανίζεται επιφυλακτική έως φοβική έναντι των αστών πολιτικών.

Από την άλλη είναι οι δικοί του άνθρωποι. Μπορεί ένα μέρος του παλιού ΠαΣοΚ να έσπευσε ήδη στο κόμμα του Τσίπρα, ονειρευόμενο παλιά κυβερνητικά μεγαλεία, όμως ένα μεγάλο μέρος των τοπικών ψηφοφόρων, κομματαρχών και στελεχών παραμένει αρνητικό.

Επισήμως, βέβαια, ο Οικονόμου δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό για όλα αυτά. Φρόντισε να πάρει εμφανείς αποστάσεις από τον Βενιζέλο, κόβοντας κάθε επαφή, αλλά το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ακόμα κρυφά, νύχτα στα σοκάκια. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν τελικά θα προκύψει γάμος…

ENHMEΡΩΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης