"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Δέκα νέοι υποψήφιοι με τον Μιχάλη Μπαγιώτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ακόμη δυναμική δεκάδα που συντάσσεται στην δύναμη του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης. Πρόκειται και την πλειοψηφία τους νέους ανθρώπους, που ρίχνονται στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών για την εκλογή τους στα δημοτικά και τοπικά συμβούλια.

Ανθρώπους άφθαρτους, που έρχονται στην πλειονότητα τους να ασχοληθούν με τα κοινά με κύριο στόχο να προσφέρουν στην κοινωνία και τον τόπο τους. Ανθρώπους που συ στρατεύονται με το όραμα και τις προτάσεις του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» για να προσφέρουν πραγματικά, προς όφελος της κοινωνίας και όχι για προσωπικό όφελος και συμφέρον.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

  1. ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

2. ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

3. ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

4. ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

5. ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΛΚΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ- Msc ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

6. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΡΚΟΥ

7. ΚΑΪΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

8. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΪΤΣΑ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9. ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

10. ΞΑΝΘΟΥ ΦΑΝΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

«Έχω και τη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή να ανακοινώσω δέκα ακόμη υποψηφίους, που στελεχώνουν μαζί με πλειάδα άλλων, το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα». Μια δυναμική ομάδα, με ορμή και ενθουσιασμό για να προσφέρουν στο τόπο τους. Μόνη τους επιδίωξη είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η αγάπη τους για το τόπο που κατοικούν, το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία, τους ώθησε να έρθουν κοντά μας, για ένα καλύτερο αύριο, που θα βρίσκεται στο επίκεντρο το «εμείς» κι όχι το «εγώ».

Μαζί λοιπόν ανοίγουμε νέους ορίζοντες και θέτουμε τις βάσεις να δούμε το Δήμο Φαρκαδόνας, μπροστά στις εξελίξεις.», σημείωσε ο Μιχάλης Μπαγιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης