Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Χωρίζουν έπειτα από 18 χρόνια γάμου Reviewed by Momizat on . Έπειτα από 18 χρόνια γάμου, δεν είναι πλέον ζευγάρι. Την είδηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να Έπειτα από 18 χρόνια γάμου, δεν είναι πλέον ζευγάρι. Την είδηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να Rating: 0

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Χωρίζουν έπειτα από 18 χρόνια γάμου

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Χωρίζουν έπειτα από 18 χρόνια γάμου

Έπειτα από 18 χρόνια γάμου, δεν είναι πλέον ζευγάρι. Την είδηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Στις αρχές του έτους, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γιόρτασαν 22 χρόνια γνωριμίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου του 2003 κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν είχε διαρρεύσει καμία φωτογραφία από τον γάμο τους. Μάλιστα, τότε είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το μέγεθος των μέτρων ασφαλείας που είχαν πάρει. Οι φωτογράφοι προσπάθησαν να κλέψουν κάποια στιγμή από το μυστήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Κάποιοι σκαρφάλωσαν σε δέντρα, ενώ άλλοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο από τη θάλασσα. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή