Δέσποινα Μπότη : Ανάγκη πολιτικής αναγέννησης.. Reviewed by Momizat on . της Δέσποινας Μπότη Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια αυθεντική πολιτική- δημοτική αναγέννηση, από νέες ενεργείς δυνάμεις, από νέα, αληθινά πρόσωπα. Αυτό θέλει η της Δέσποινας Μπότη Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια αυθεντική πολιτική- δημοτική αναγέννηση, από νέες ενεργείς δυνάμεις, από νέα, αληθινά πρόσωπα. Αυτό θέλει η Rating: 0

Δέσποινα Μπότη : Ανάγκη πολιτικής αναγέννησης..

Δέσποινα Μπότη : Ανάγκη πολιτικής αναγέννησης..
  • της Δέσποινας Μπότη

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια αυθεντική πολιτική- δημοτική αναγέννηση, από νέες ενεργείς δυνάμεις, από νέα, αληθινά πρόσωπα.

Αυτό θέλει η ιστορία. Αυτό θέλει ο τόπος μας . Αυτές είναι οι ανάγκες και οι προσδοκίες μας και όχι αυτών των υπαρχουσών δομών και κύκλων. Η δημοκρατία μας έχει μπλοκαριστεί και είναι καιρός να ανακάμψει.

Χρειάζεται η δράση και η παρέμβαση ενεργών πολιτών που έχουν πολιτικοποιημένες αναφορές και ενδιαφέρονται να ανοικοδομήσουν έναν θεσμό , να προβάλλουν ένα νέο Αυτοδιοικητικό μοντέλο με έναν καινούργιο κώδικα αξιών.

Ας αποφασίσουμε να ασχοληθούμε ενεργά με τον Δήμο μας, και μπορούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση νέων καταστάσεων που θα γεφυρώσουν τη σχέση Δημότη και Δήμου.


Είναι καιρός να αρχίσουμε να μιλάμε για τα χωριά μας. Γιατί πιστεύω ,ότι θα δείτε, πως όταν μιλάμε για τα χωριά μας , συζητάμε για τους πολιτικούς θεσμούς, στους οποίους γεννήθηκαν ο πολιτισμός και η κουλτούρα.

Μιλάμε για το λίκνο της δημοκρατίας…

  • Η κα Δέσποινα Μπότη είναι υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή