"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Δέσποινα Μπότη : «προχωράμε με σύνεση, γνώση και σταθερά βήματα μπροστά» – Οι πρώτοι υποψήφιοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε απόλυτη ετοιμότητα για τον εκλογικό αγώνα εν όψει του Μαΐου 2019 η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Δέσποινα Μπότη,

Όπως υποστηρίζει η υποψήφια δήμαρχος “έχουμε δύο επιλογές πάνω στις οποίες θα πρέπει να αποφασίσουμε”.

Στην πρώτη έχουμε μία διαχειριστική αντίληψη της στασιμότητας η οποία οδηγεί στην οπισθοδρόμηση- που μοναδικό σκοπό έχει την αναπαραγωγή της ίδιας κακής εξουσίας για λόγους που έρχονται σε αντίθεση με το συμφέρον της κοινωνίας και των πολιτών.

Στη δεύτερη έχουμε μία απόφαση να προχωρήσουμε σε μία ειρηνική επανάσταση με μία ομάδα ανθρώπων που έχουν τη γνώση και την εμπειρία να αλλάξουν τις άρρωστες δομές, να πάρουν γρήγορες αποφάσεις και να πάνε τον τόπο μπροστά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνο



Δήμητρα Τσάτσου
Καταγωγή: Γριζάνο Τρικάλων. Πτυχιούχος τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Συστηματικής Φιλοσοφίας (Πολιτική- Ηθική- Φιλοσοφία των Επιστημών). Μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Ειδικής Αγωγής στο Ε.Α.Π. και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Κάτοχος Proficiency Αγγλικών, ECDL, της Braille, και πιστοποιητικών ετήσιων επιμορφώσεων σε θέματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής, Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και Οργάνωσης διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και του Ε.Κ.Π.Α. 
Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Μουσείο Ακρόπολης, σε φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών στο Γριζάνο και στη Φαρκαδόνα Τρικάλων. Επίσης, δίδαξε ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και υπουργείου Τουρισμού- Πολιτισμού ανά την Ελλάδα και σε σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Διδάσκει επίσης εθελοντικά στο Ανοιχτό Σχολείο προσφύγων και μεταναστών του Πειραιά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, εσωτερικός χώρος και κοντινό πλάνο

Ονομάζομαι Μπίτζιου Ευαγγελία είμαι 34 ετών και κατάγομαι από τη Φαρκαδόνα.
Είμαι πτυχιούχος των τομέων Κλασικής και ΜΝΕ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
Έχω επιμορφωθεί σε θέματα ΔΕΠΥ, αντιμετώπισης προβληματικών συμπεριφορών στην τάξη, Συνδρόμου Asperger, Δυσλεξίας και Παιδικού Ιχνογραφήματος καθώς επίσης και Διοικητικής και γραμματειακής υποστήριξης, ενώ αυτήν την περίοδο ολοκληρώνω την επιμόρφωσή μου αναφορικά με τα Διδακτικά σενάρια με χρήση ΤΠΕ και τη Διαφοροποιημένη διδασκαλία.
Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα υπό την ιδιότητά μου ως εκπαιδευτικού διδάσκοντας τόσο φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου όσο και πανεπιστημιακά μαθήματα σε φοιτητές του τμημάτων Φιλολογίας και ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης έχω διατελέσει γραμματέας σε επιχειρήσεις εμπορικές και παροχής υπηρεσιών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, γένι

Κωνσταντέλλος Δημήτρης 39 ετών από Φαρκαδόνα. Εν ενεργεία Στέλεχος του Ελληνικού Στρατού. Απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών των Τρικάλων. Τελειόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ Τρικάλων) Κάτοχος τίτλου Αγγλικής γλώσσας Proficiency του πανεπιστημίου Michigan. Κάτοχος τίτλου Ισπανικικής γλώσσας DELE του instituto Cervantes nivel Intermedio. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Αγγλικής γλώσσας από το υπουργείο παιδείας.
Έχω εργαστεί μεταξύ άλλων: Ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Στρατού και της χώρας σε δύο Στρατηγεία συμμαχικών δυνάμεων (ΝΑΤΟ) σε Ισπανία (Μαδρίτη) και Ολλανδία (Μπρουνσουμ). Ως σύμβουλος της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Πλέον εργάζομαι στην 1η Στρατιά της Λάρισας. Είμαι γονέας 4 παιδιών και στη διάθεση του συνδυασμού για την πρόοδο του τόπου μας!



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Τέλλιος Αριστοτέλης
Καταγωγή από το Γριζάνο Τρικάλων, γεωργοκτηνοτρόφος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γένι, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο



Μπάρδας Βασίλειος
Καταγωγή από την Οιχαλία, κτηνοτρόφος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Παρδάλης Γιάννης
Καταγωγή από το Γριζάνο , Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης