Δήλωναν παιδιά για να παίρνουν επιδόματα Reviewed by Momizat on . Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δεκατεσσάρων (14) ημεδαπών ΡΟΜΑ, (7) ανδρών και (7) γ Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δεκατεσσάρων (14) ημεδαπών ΡΟΜΑ, (7) ανδρών και (7) γ Rating: 0

Δήλωναν παιδιά για να παίρνουν επιδόματα

Δήλωναν παιδιά για να παίρνουν επιδόματα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δεκατεσσάρων (14) ημεδαπών ΡΟΜΑ, (7) ανδρών και (7) γυναικών, ηλικίας από 32 έως 61 ετών, για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της απάτης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα (ζευγάρια), από το έτος 1986 έως και σήμερα, δήλωναν στις αρμόδιες Αρχές μεγαλύτερο αριθμό τέκνων, από όσα είχαν στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να εισπράττουν παράνομα οικογενειακά επιδόματα.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που εισέπραξαν παράνομα μέχρι σήμερα ανέρχεται στα (211.232,34) ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τυχόν άλλων δραστών για παρόμοια αδικήματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή