"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.8 C
Trikala

Δήλωση Γιώργου Ηλιάδη – Επικεφαλής παράταξης ΤΡΙΚΑΛΑ, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστώ όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Ήταν μία ψήφος επιλογής και όχι ψήφος υποχρέωσης γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει την ώθηση να ανταποκριθούμε στο ακέραιο στο ρόλο που μας έταξαν οι Τρικαλινοί πολίτες. Αυτόν της μείζονος αντιπολίτευσης που θα υπηρετήσουμε με μαχητικότητα και ευσυνειδησία ανταποκρινόμενοι πλήρως στο θεσμικό μας ρόλο, προτείνοντας αλλά και ελέγχοντας τη δημοτική αρχή.
Ευχαριστώ από καρδιάς και τους 178 υποψηφίους του συνδυασμού μου που σε λιγότερο από 10 ημέρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου μετέχοντας στην κοινή προσπάθεια να κάνουμε μαζί τα Τρίκαλα, Τόπο να Ζούμε, δίνοντας αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, τον αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια.
Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε και η Ιθάκη είναι ακόμη εκεί και μας περιμένει. Εμείς θα συνεχίσουμε συνεπείς το ταξίδι μας, μακριά από σειρήνες,  αποφασισμένοι και ενωμένοι, προσκαλώντας και νέους συνταξιδιώτες, για να κάνουμε όλοι μαζί, πράξη το όραμά μας για μια ανθρώπινη πόλη και ζωντανά χωριά.
Γιώργος Ηλιάδης
Επικεφαλής Παράταξης
ΤΡΙΚΑΛΑ, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης