Δήλωση Δριτσέλη για τη λήξη της διαθεσιμότητας εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων Reviewed by Momizat on . Στις 22 Μαρτίου εκπνέει ο χρόνος της διαθεσιμότητας για 1054 σχολικούς φύλακες και 255 εκπαιδευτικούς. Οι εν λόγω εργαζόμενοι, εάν η κυβέρνηση συνεχίσει να εμμέ Στις 22 Μαρτίου εκπνέει ο χρόνος της διαθεσιμότητας για 1054 σχολικούς φύλακες και 255 εκπαιδευτικούς. Οι εν λόγω εργαζόμενοι, εάν η κυβέρνηση συνεχίσει να εμμέ Rating: 0

Δήλωση Δριτσέλη για τη λήξη της διαθεσιμότητας εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων

Δήλωση Δριτσέλη για τη λήξη της διαθεσιμότητας εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων

Στις 22 Μαρτίου εκπνέει ο χρόνος της διαθεσιμότητας για 1054 σχολικούς φύλακες και 255 εκπαιδευτικούς. Οι εν λόγω εργαζόμενοι, εάν η κυβέρνηση συνεχίσει να εμμένει στις αποφάσεις της, θα προστεθούν στον μακρύ κατάλογο του 1.300.000 και πλέον ανέργων της χώρας. Την ίδια στιγμή που οι υπουργοί της κυβέρνησης κρύβονται για να μετριάσουν τις πολιτικές εντυπώσεις των απολύσεων, οι δικομματικοί εταίροι πανηγυρίζουν μία ακόμα συμφωνία με την τρόϊκα της οποίας όμως το περιεχόμενο δεν τολμούν καν να ανακοινώσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τους άνεργους πολίτες της χώρας σε αλληλεγγύη ενάντια στην πολιτική της εργασιακής ζούγκλας και των απολύσεων και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει δεσμευτεί στο πιο υψηλό θεσμικό επίπεδο για την ακύρωση όλων των παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας