Δήλωση Θαν. Μεριβάκη για τον πλειστηριασμό έκτασης του ΒΙ.ΠΑ. Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . «Η Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα περάσει δυστυχώς στην ιστορία ως η πιο μαύρη μέρα για το Δήμο Φαρκαδόνας, καθώς βγαίνει σε πλειστηριασμό έκταση 140 στρεμμάτων του ΒΙ «Η Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα περάσει δυστυχώς στην ιστορία ως η πιο μαύρη μέρα για το Δήμο Φαρκαδόνας, καθώς βγαίνει σε πλειστηριασμό έκταση 140 στρεμμάτων του ΒΙ Rating: 0

Δήλωση Θαν. Μεριβάκη για τον πλειστηριασμό έκτασης του ΒΙ.ΠΑ. Φαρκαδόνας

Δήλωση Θαν. Μεριβάκη για τον πλειστηριασμό έκτασης του ΒΙ.ΠΑ. Φαρκαδόνας

«Η Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα περάσει δυστυχώς στην ιστορία ως η πιο μαύρη μέρα για το Δήμο Φαρκαδόνας, καθώς βγαίνει σε πλειστηριασμό έκταση 140 στρεμμάτων του ΒΙ.ΠΑ. Φαρκαδόνας. Μπαίνει ουσιαστικά ταφόπλακα σε ένα όνειρο δεκαετιών, για το οποίο αγωνιστήκαμε πολλοί άνθρωποι στο πρόσφατο και πιο μακρινό παρελθόν. Άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους είχαμε οραματιστεί, είχαμε δρομολογήσει και δουλέψαμε για να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα Βιομηχανικά Πάρα της κεντρικής Ελλάδας στη Φαρκαδόνας. Φτάσαμε μια ανάσα να πετύχουμε την ολοκλήρωσή του το 2006. Δυστυχώς από τότε και μετά η ιδέα εγκαταλείφθηκε. Το ΒΙ.ΠΑ., το οποίο θα μπορούσε να «φιλοξενήσει» δεκάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας, όχι μόνο για τους δημότες μας, αλλά για όλους τους Τρικαλινούς, εγκαταλείφθηκε και απαξιώθηκε από την ίδια τη Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας. Αποκορύφωμα αυτής της κατάντιας, γιατί περί κατάντιας πρόκειται, το γεγονός ότι τη Τετάρτη βγαίνει έκταση ιδιοκτησίας του ΒΙ.ΠΑ. σε πλειστηριασμό, γιατί δεν φρόντισαν οι της Δημοτικής Αρχής να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους μελετητές.

Το γεγονός του πλειστηριασμού αποτελεί από μόνο του ντροπή για τη Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας και προσωπικά για τον δήμαρχο Κώστα Οικονόμου. Αν έμεινε ελάχιστον φιλότιμο, τους καλούμε τώρα να παραιτηθούν, καθώς είναι πλέον προφανές ότι και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για τη περιοχή μας και δεν θέλουν τελικά.

Αν αυτοί δεν ντρέπονται που χάνουν περιουσία του Δήμου μας, τότε ο ίδιος ο λαός της Φαρκαδόνας θα τους στείλει σπίτια τους σε λίγους μήνες. Ο Δήμος Φαρκαδόνας έχει ελπίδα και οι ίδιοι οι δημότες μας θα δώσουν τις απαντήσεις τους».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή