Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για νεοεκλεγέντες στην Αυτοδιοίκηση Reviewed by Momizat on . Τους νεοεκλεγέντες στην Αυτοδιοίκηση συγχαίρει η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπογραμμίζοντας ότι βασική επιδίωξή της εί Τους νεοεκλεγέντες στην Αυτοδιοίκηση συγχαίρει η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπογραμμίζοντας ότι βασική επιδίωξή της εί Rating: 0

Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για νεοεκλεγέντες στην Αυτοδιοίκηση

Τους νεοεκλεγέντες στην Αυτοδιοίκηση συγχαίρει η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπογραμμίζοντας ότι βασική επιδίωξή της είναι η εποικοδομητική συνεργασία μαζί τους με στόχο την ανακούφιση της ζωής των Πολιτών.

Σε δήλωσή της η βουλευτής αναφέρει:

«Μία νέα εποχή αρχίζει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για τους Δήμους της Μαγνησίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι νέες Αυτοδιοικητικές Αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις ανάπτυξης και ανάδειξης των περιοχών τους. Η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα για μία καλύτερη ζωή στον τόπο τους.

Από την θέση της βουλευτού συγχαίρω τους νεοεκλεγέντες – Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία.

Δέσμευσή μου είναι να συνεργαστώ με όλους μέσω και των παρεμβάσεών μου και θέσεών μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να συμβάλω τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και οι πολίτες.

Στάση υπεύθυνη και με στόχο την εποικοδομητική συνεργασία δεσμευόμαστε ότι θα επιδείξουμε και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των Θεσσαλών και την ισόρροπη ανάπτυξη της Θεσσαλίας με επίκεντρο τον άνθρωπο και την προώθηση έργων ανάπτυξης της Θεσσαλίας.»

Αφήστε το σχόλιο σας