Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για το κλείσιμο της Βουλής Reviewed by Momizat on . Πρωτοφανές και ύποπτο για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής από την βουλευτή Μαγνησίας των «Ανεξάρτητ Πρωτοφανές και ύποπτο για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής από την βουλευτή Μαγνησίας των «Ανεξάρτητ Rating: 0

Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για το κλείσιμο της Βουλής

Πρωτοφανές και ύποπτο για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής από την βουλευτή Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Υπογραμμίζει ότι όλοι οι βουλευτές εξεπλάγησαν με την κίνηση αυτή. Δεν είχε προηγηθεί ενημέρωσή τους και αυτό που ενδεχομένως να υπάρχει πίσω από το κλείσιμο του Κοινοβουλίου είναι η «αναίμακτη» ψήφιση νομοσχεδίων που «καίνε».

Τα θερινά τμήματα της Βουλής, συνήθως, «ξεπλένουν μπουγάδες» χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και κυρίως αντιδράσεις.

Η κυβέρνηση ίσως ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο να σκοπεύει στην ψήφιση νέων μέτρων. Άλλωστε οι δανειστές μας μιλούν, ο ένας μετά τον άλλον, για νέα επιβεβλημένα δάνεια με νέα μνημόνια. Οι συνεχείς περικοπές των συντάξεων είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό νέο σκληρό μέτρο.

Η κυβέρνηση σπεύδει να κλείσει τη Βουλή, προκειμένου να περάσει με ευκολία από τα θερινά τμήματα τα μέτρα που έχει διατάξει η τρόικα.

Αφήστε το σχόλιο σας