Δήλωση Μυροφυλλιτών υπέρ Μαράβα Reviewed by Momizat on . Ως  Μυροφυλλίτες που αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την πολιτική ερήμωσης και εγκατάλειψης που εφάρμοσαν οι εκάστοτε κυβερν Ως  Μυροφυλλίτες που αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την πολιτική ερήμωσης και εγκατάλειψης που εφάρμοσαν οι εκάστοτε κυβερν Rating: 0

Δήλωση Μυροφυλλιτών υπέρ Μαράβα

Δήλωση Μυροφυλλιτών υπέρ Μαράβα

Ως  Μυροφυλλίτες που αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την πολιτική ερήμωσης και εγκατάλειψης που εφάρμοσαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις και ο «Καλλικρατικός» Δήμος Πύλης και καταγγέλλουμε την μέχρι τώρα αδιαφορία του Δήμου Πύλης για τα μεγάλα και τα καθημερινά προβλήματα της Κοινότητας. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε κοντά στους πολίτες -εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν- με σκοπό την επίλυση μεγάλων και μικρών προβλημάτων, με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον και το καλό του τόπου, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες. Παραμένουμε πιστοί στις απόψεις μας όσων αφορά το πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και θα προσπαθήσουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο για την απαγκίστρωσή μας από το Δήμο Πύλης και τη δημιουργία ενός ορεινού Δήμου ή την ένταξή μας σε όμορο Δήμο.

Με στόχο, λοιπόν, τη διατήρηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δ.Ε. Μυροφύλλου, (ήτοι: διοικητικές υπηρεσίες, καθαριότητας, έργων κλπ), την αυτοδιαχείριση ως τοπική κοινωνία ζητημάτων που μας αφορούν άμεσα, σύμφωνα με αποφάσεις λαϊκών συνελεύσεων των κατοίκων, και τις δεσμεύσεις του υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, κ. Κώστα Μαράβα,  επικεφαλής του συνδυασμού « Πρώτα ο Άνθρωπος», ότι θα σεβαστεί, μέσα στο πλαίσιο του Δήμου, τις ανάγκες αλλά και την ιστορία της περιοχής μας, αποφασίσαμε, πέρα από κομματικές και ιδεολογικές θέσεις, να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαράβα και να στηρίξουμε τον παραπάνω συνδυασμό για την εκλογή του στις δημοτικές εκλογές στις 18 Μαΐου 2014.

                                                        Οι υποψήφιοι για τη Δ.Ε.Μυροφύλλου

 

1.      Ράπτης Γεώργιος-Πρόεδρος Κοινότητας Μυροφύλλου                     

2.      Φιλίππου Δημήτριος-Αγρότης

3.      Αλέκος Ευάγγελος-Εκπαιδευτικός

4.      Ευθυμίου Χρήστος-Επιχειρηματίας

5.      Καραδήμα Ιωάννα-Ιδ. Υπάλληλος

6.      Μερεντίτης Θεόδωρος-Συνταξιούχος ΔΕΗ

7.      Τζαφόλια Δήμητρα-Νοσηλεύτρια

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή