Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση Reviewed by Momizat on . Μετά από την ολοκλήρωση της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, η Κυβέρνηση έλαβε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ξεκινήσει την μεγάλη πορεία προς τ Μετά από την ολοκλήρωση της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, η Κυβέρνηση έλαβε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ξεκινήσει την μεγάλη πορεία προς τ Rating: 0

Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση

Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση

Μετά από την ολοκλήρωση της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, η Κυβέρνηση έλαβε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ξεκινήσει την μεγάλη πορεία προς την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της οικονομίας. Ακούγοντας προσεκτικά τις τοποθετήσεις των μελών της Κυβέρνησης σε όλα τα μείζονα ζητήματα πολιτικής, η Βουλή των Ελλήνων έστειλε καθαρό μήνυμα. Η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να προχωρήσει και να συνεχίσει στο δρόμο της συνέπειας και της τιμιότητας που έχει ήδη χαράξει.
Σήμερα, οι αγωνίες και οι προσδοκίες όλων στρέφονται στο eurogroup. Η Ελληνική Κυβέρνηση προσέρχεται σε αυτό με εποικοδομητική διάθεση, αλλά και με ξεκάθαρη πρόθεση δυναμικής διαπραγμάτευσης. Μοναδικός μας γνώμονας το συμφέρον του λαού και πυξίδα της δράσης μας η νωπή λαϊκή εντολή προς την Κυβέρνησή μας. Η προσήλωση στους ευρωπαϊκούς θεσμούς προϋποθέτει τον αμοιβαίο δημιουργικό διάλογο και τον σεβασμό στην ισοτιμία όλων των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιστεύουμε στην θετική έκβαση της σημερινής διαπραγμάτευσης και θα είμαστε όλοι δίπλα στις προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης για την απαλλαγή από τα μνημόνια και την τρόικα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή