Δήλωση Στ. Αναστασόπουλου γα τις σημερινές απολύσεις Reviewed by Momizat on . «Αυτοί που συνεχίζουν να σπέρνουν τρόμο και θλίψη είναι εκείνοι που θα λογοδοτήσουν σύντομα στον ελληνικό λαό. Κανένα ψέμα, κανένα αιματοβαμμένο πλεόνασμα, καμί «Αυτοί που συνεχίζουν να σπέρνουν τρόμο και θλίψη είναι εκείνοι που θα λογοδοτήσουν σύντομα στον ελληνικό λαό. Κανένα ψέμα, κανένα αιματοβαμμένο πλεόνασμα, καμί Rating: 0

Δήλωση Στ. Αναστασόπουλου γα τις σημερινές απολύσεις

Δήλωση Στ. Αναστασόπουλου γα τις σημερινές απολύσεις

«Αυτοί που συνεχίζουν να σπέρνουν τρόμο και θλίψη είναι εκείνοι που θα λογοδοτήσουν σύντομα στον ελληνικό λαό.

Κανένα ψέμα, κανένα αιματοβαμμένο πλεόνασμα, καμία υπόσχεση – λες και μιλάνε σε …”ζήτουλες” – δεν μπορεί να κρύψει την εξαθλίωση που έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν να προξενούν με την πολιτική τους, οι εφαρμοστές των μνημονίων και οι υποτακτικοί τους.

Οι σημερινές απολύσεις συναδέλφων και μη, πέρα από τον πόνο που προκαλούν στους ίδιους τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους, σημαίνουν πλήρη ανασφάλεια για όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες οπουδήποτε κι αν δουλεύουν και περαιτέρω κατάρρευση του κοινωνικού ιστού. Σημαίνουν απογείωση του ρουσφετιού και παράδοση της παιδείας και του κοινωνικού κράτους συνολικότερα στους ιδιώτες.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους άνεργους να οργανωθούν στις προοδευτικές αντιμνημονιακές συλλογικότητες και στα σωματεία τους. Μαζί με μια πραγματική αυτο-διοίκηση (διοίκηση του λαού) να φέρουν οι ίδιοι την ανατροπή αυτού του σάπιου, κυνικού και εκδικητικού συστήματος. Τους καλούμε να δικεδικήσουν την ίδια τους τη ζωή και τη ζωή των παιδιών τους!

Η ώρα της ανατροπής είναι κοντά.  Κι είναι στο χέρι μας!»

Στέλιος Αναστασόπουλος

υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή