Δήλωση Ταμήλου για τη ΧΑ “βάζει φωτιά” – Εντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Χαμός στο διαδίκτυο και, λογικά, και στην πολιτική σκηνή σε λίγο, από νέα δήλωση του Μιχάλη Ταμήλου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24» ο βουλευτής της Χαμός στο διαδίκτυο και, λογικά, και στην πολιτική σκηνή σε λίγο, από νέα δήλωση του Μιχάλη Ταμήλου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24» ο βουλευτής της Rating: 0

Δήλωση Ταμήλου για τη ΧΑ “βάζει φωτιά” – Εντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση Ταμήλου για τη ΧΑ “βάζει φωτιά” – Εντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Χαμός στο διαδίκτυο και, λογικά, και στην πολιτική σκηνή σε λίγο, από νέα δήλωση του Μιχάλη Ταμήλου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24» ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «βόλευε τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή». Και είπε ότι «καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές» με αποτέλεσμα να μη χρεώνεται η κυβέρνηση με το πολιτικό κόστος. Στη συνέχεια προσπάθησε να αναφέρει και το ότι βόλευε και τον ΣΥΡΙΖΑ, η κατάσταση, τον «έκοψε» ο βουλευτής Στ Κοντονής.

Στη συνέχεια έκανε μια ανάλυση περί της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής και το ότι η αντιπαλότητα ΣΥΡΙΖΑ – ΧΑ έφερνε σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση. Αναφέρθηκε στη θεωρία των δύο άκρων και σε πολλά άλλα. Δείτε το βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=sX6VWG7Vqrg#t=220

 

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

για τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ,  κ. Ταμήλου

Οι δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ κ. Ταμήλου για το ότι η Χρυσή Αυγή έκανε τη βρώμικη δουλειά για τη ΝΔ, «καθαρίζοντας τις γειτονιές από τους αλλοδαπούς» έτσι ώστε το κυβερνητικό κόμμα να μην χρεωθεί το «πολιτικό κόστος» συνιστούν μια κυνική ομολογία από τα χείλη εκπροσώπου της κυβέρνησης, που εκθέτουν την ίδια, αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό.  Όσο και να θέλει να κρυφτεί η κυβέρνηση και να δείξει όψιμα αντιχρυσαυγίτικα αντανακλαστικά, οι ευθύνες της για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας είναι παραπάνω από προφανείς και δεν μπορούν να θαφτούν κάτω από το χαλί της κυβερνητικής προπαγάνδας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή