Δήλωση Χρυσοβελώνη για την επίσκεψη Χάαν Reviewed by Momizat on . Μ. Χρυσοβελώνη: η Θεσσαλία πρέπει να προβάλει τα μεγάλα θέματά της στην Ευρώπη   Διαβάζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Χαν στη Θεσσαλία είχα την αίσθη Μ. Χρυσοβελώνη: η Θεσσαλία πρέπει να προβάλει τα μεγάλα θέματά της στην Ευρώπη   Διαβάζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Χαν στη Θεσσαλία είχα την αίσθη Rating: 0

Δήλωση Χρυσοβελώνη για την επίσκεψη Χάαν

Μ. Χρυσοβελώνη: η Θεσσαλία πρέπει να προβάλει τα μεγάλα θέματά της στην Ευρώπη

 

Διαβάζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Χαν στη Θεσσαλία είχα την αίσθηση ότι πρόκειται περισσότερο για μια τουριστική περιήγηση παρά για επιθεώρηση των σημαντικότερων έργων του ΕΣΠΑ.

 

Θεωρώ αδιανόητο ο ίδιος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας να μην προτείνει στον ευρωπαίο επίτροπο να επισκεφτεί την λίμνη Κάρλα. Το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρων των Βαλκανίων που έχει απορροφήσει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ συγχρηματοδοτήσεων αλλά παραμένει ημιτελές. Ένα έργο, για την προώθηση του οποίου επισκέφθηκα πέρυσι τις Βρυξέλλες, σήμερα μας δίνεται εδώ στη Θεσσαλία η δυνατότητα να το φέρουμε στο ευρωπαϊκό προσκήνιο αλλά δυστυχώς δεν το κάνουμε…

 

Το θεωρώ αδιανόητο, καθώς αν κάποιος ήθελε όντως να δει από κοντά πως χρησιμοποιήθηκαν οι κοινοτικοί πόροι στην Θεσσαλία, αν πραγματικά προσπαθούσε να εντοπίσει που ακριβώς βρίσκονται τα προβλήματα αξιοποίησης τους, το πρώτο έργο που θα’πρεπε να δει στη Θεσσαλία είναι η ανασύσταση της λίμνης Κάρλας.

 

Όλα τα υπόλοιπα απλά γίνονται για επικοινωνιακούς ή τουριστικούς λόγους. Επειδή όμως δεν θέλω να εξυπηρετήσω τέτοιους σκοπούς, ούτε ως βουλευτής Μαγνησίας αλλά ούτε και ως επικεφαλής της παράταξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν θα συμμετέχω στις αυριανές φιέστες του κ. Αγοραστού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή