Δήμαρχε , θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας Reviewed by Momizat on . Αν δεν ήταν εκπαιδευτήριο και πολύ περισσότερο ένας παιδικός σταθμός , με αρκετή δόση χιούμορ ως άλλος Οβελίξ θα μπορούσα να φωνάξω “ Δήμαρχε , θα πέσει ο ουραν Αν δεν ήταν εκπαιδευτήριο και πολύ περισσότερο ένας παιδικός σταθμός , με αρκετή δόση χιούμορ ως άλλος Οβελίξ θα μπορούσα να φωνάξω “ Δήμαρχε , θα πέσει ο ουραν Rating: 0

Δήμαρχε , θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας

Δήμαρχε , θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας

Αν δεν ήταν εκπαιδευτήριο και πολύ περισσότερο ένας παιδικός σταθμός , με αρκετή δόση χιούμορ ως άλλος Οβελίξ θα μπορούσα να φωνάξω “ Δήμαρχε , θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας”.

Κώστας Κρεμμύδας : Αρίστευσαν πάλι οι άριστοι…
Κώστας Κρεμμύδας

Αλλά εδώ δεν σηκώνει χιούμορ και δεν αφορά την πτώση σοβάδων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ή ακόμη του Γραφείου σου στο δημαρχιακό κατάστημα.

Είναι εξαιρετικά σοβαρό και επικίνδυνο γιατί τίθενται σε κίνδυνο μικρά παιδιά .Και φυσικά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τέτοιου είδους φαινόμενα γιατί είναι θέματα που βρίσκονται στο απόλυτο έλεγχο των τεχνικών υπηρεσιών μας.

Αν ένα κτίριο δεν είναι κατάλληλο ή χρειάζεται άμεσα επισκευή το κάνουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις κανένα μας απέναντι σου .

Αντιθέτως…Αλλά είναι οξύμωρο και ανορθολογικό από τη μια να διατίθενται εκατομμύρια ευρώ για ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολικών μονάδων (έχουν και αυτές την λογική τους) και από την άλλη να μη μπορούμε να εξασφαλίσουμε ασφαλείς χώρους για τα μικρά παιδιά.

Κάποια στιγμή οι προτεραιότητες θα πρέπει να καθορίσουν και τις πολιτικές διεκδίκησης και πραγμάτωσης .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή