"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7.5 C
Trikala

Δήμαρχε κατέβασε τους από τo Teleferik , θα σας πάρουν στο ψιλό ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα μας τρελάνετε εσείς εκεί στο Δημαρχείο. Aκόμη δεν αναλάβατε, ακόμη δεν είδατε πως, που, ποιος, τι, γιατί και ξεκινήσατε τα μεγαλεπήβολα σχέδια για την κατασκευή τελεφερίκ στον ΑηΛιά, μεγάλη η χάρη του.

 

Εμείς σίγουρα, σας διαβεβαιώνω, ζούμε σε μια πόλη χωρίς κεντρική πλατεία για δύο χρόνια (και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη), με σκαμμένους δρόμους, με διαλυμένα αυτοκίνητα, με εργοτάξια και συνεργεία ατελείωτων έργων, με γέφυρες κατεστραμμένες και πολλές ανοιχτές πληγές από το πέρασμα του Δανιήλ και του Ηλία, με τεράστια ποσοστά ανεργίας, με επερχόμενους πλειστηριασμούς, σε μια πόλη «εξυπνούλα» κατά τα λεγόμενα πολλών (αχ να είχε καεί ο πλάτανος, αν ήταν έτσι η έξυπνες πόλεις…).

 

Ζούμε σε ένα Δήμο που οι πλημμυροπαθείς έχασαν τα πάντα σε δύο ώρες, που δεν ξέρουν που να πάνε και που να μείνουν, που δεν ξέρουν αν κάθε μέρα που ξημερώνει θα έχουν να φάνε, που δεν ξέρουν από πού να πιαστούν για να συνεχίσουν, για να έχουν ελπίδες για κάτι.

 

Απλά αναρωτιέμαι, εσείς κύριε Ζιώγα, που ζείτε; Σε ποια μαγική πόλη ζείτε; Σε ποιόν μακρινό γαλαξία άραγε; (για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών του Μικρού Πρίγκηπα τα ερωτήματα).

Το μόνο που σας φάνηκε υπερεπείγον να ανακοινώσετε μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που ζούμε, ήταν η κατασκευή τελεφερίκ στον ΑηΛια;

Χαλαρώστε καλέ, το επόμενο αναγκαίο βήμα θα μας πείτε πως είναι να κάνετε και χιονοδρομικό κέντρο μικρό την πλαγιά.

Πως την είδατε, αντιγράφουμε τα Κελάρια στην Αράχωβα;

Με σαλέ για ζεστή σοκολάτα, το ήδη έτοιμο Ανάντι;

Τι το περάσατε ως κατασκευή το τελεφερίκ;

Θα στήσετε δυο πασαλάκια, θα βάλετε και μια περαταριά και τσουπ είμαστε έτοιμοι;

Εντάξει με την πρώτη ανακοίνωση, ομολογώ την πήραμε μια κρυάδα, μας ήρθε κι η δεύτερη και μας αποτελείωσε… διάσωση στο ζωολογικό κήπο, συγνώμη λάθος στο Forest Park, σπάνιων ζώων.

Μάλιστα… προφανώς η καθημερινότητά σας και οι προτεραιότητες σας είναι σε άλλο μήκος κύματος από τις δικές μας…

Εμείς σίγουρα ζούμε στα Τρίκαλα, εσείς μάλλον στον κόσμο σας…

Λοιπόν λεβέντες, κατεβείτε λίγο απ΄ τα καλάμια, ξεπαρκάρετε έξω από το Δημαρχείο, ακόμη δεν αναλάβατε και ξεκινήσατε με ανέκδοτα…

Β.Γ.Δ.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ λέω να κάνουν bunjee jumbink(μπάντζι τζάμπικ)…να δεθούν όλοι μαζί από τον Αη Λιά και να πηδήξουν,μπας και ησυχάσουμε απο τα λιανοπαίδια..

  2. Αν αυτές είναι οι πρώτες ανακοινώσεις, από τον πρώτο σε σταυρούς εκλεγέντα και με αξιώσεις για τη θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, τότε μνημόνια, ακρίβεια, φόροι, ιδιωτικοποιήσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος και βλέπουμε!!!

  3. Ιδέα του Παπαστεργίου είναι το τελεφερίκ η τού Σακκά ?μόνο μην κάνουν ανώμαλη προσγείωση, σε καμμία εγκατελειμμένη παιδική χαρά η στην βομβαρδισμένη κεντρική πλατεία και τους σκαμένους δρόμους..

  4. Το τελεφερίκ στον Αηλιά και η διάσωση σπάνιων ζώων στο forest park δεν είναι φλέγοντα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα;
    Παράλογο;;;;
    Δεν απαντάει….

  5. Κελάρια και Αράχωβα, τι να μας πουν;
    Το lift του Αηλιά θα μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό του Αγίου Μόριτζ (Saint Moritz) των Άλπεων.
    Η’ το τερματίζουμε ή το αφήνουμε ως έχει. Μισές δουλειές τώρα θα κάνουμε;

  6. Αγαπώ Τρίκαλα!!!
    Όλα τα έχετε λύσει και σας απασχολούν αυτές οι μικρές και ταπεινές λεπτομέρειες. Δεν σας κατηγορώ, έτσι σας έχει μάθει ο Παπαστεργίου τόσα χρόνια…

  7. Γιατί είναι κακό το τελεφερίκ για την οικονομία και το prestige της πόλης; Δεν καταλαβαίνω.Στο εξωτερικό είναι πολύ συνηθισμένο σε πόλεις με ανάλογο πληθυσμό και ανάγλυφο.

  8. Δυστυχώς για τον συγκεκριμένο, ο βαθμός της έπαρσης που τον διακατέχει είναι αντιστρόφως ανάλογος της οξυδέρκειας του οπότε μη δίνετε και πολύ βαρύτητα στα λεγόμενά του……. Της σχολής Παπαστεργίου είναι ο έρμος τι άλλο θα μπορούσε να εκστομίσει (αέρας και φούμαρα) και προσπαθεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη….. Κουράγιο!

  9. Κυρίες και κύριοι!!! Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής σε 14 σχόλια είναι θετικά. Αντέδρασαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ οι 13 σχολιαστές. Ένας είπε ”ναι”, αλλά όχι ζωηρά. Άρα το προτεινόμενο έργο, βάσει της προϊστορίας των Τρικαλινών πολιτών, κινείται προς τη θετική κατεύθυνση. Ότι, μα ότι, πρότεινε κάποιος σε αυτή την πόλη, το 99% είπε ΟΧΙ. Μάλιστα, απαρίθμησε αμέτρητα αρνητικά του εγχειρήματος. Κανένα θετικό. Εδώ θα θυμίσω ότι το 1902 στο Βούπερταλ, κυκλοφορούσε εναέριο τραίνο, υπάρχει και σχετικό φίλμ. Ίσως αυτοί εκεί, δεν διαθέτουν τη σπιρτάδα τη δική μας.
    Δυστυχώς για τον κ. Ζιώγα, έρχεται δεύτερος στην σειρά καινοτομίας. Το 1975, που στα δέλτα της πόλης βόσκαμε πρόβατα, ο αείμνηστος Βασίλης Κονταξής πρότεινε κυλιόμενα πεζοδρόμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης