Δήμαρχε τι θα γίνει μ’ εμάς ; Reviewed by Momizat on . Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου Αγαπητέ Δήμαρχε, Αφού σας συγχαρώ για την ανάληψη πρωτοβουλίας της εφαρμογής του νόμου για την απαγό Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου Αγαπητέ Δήμαρχε, Αφού σας συγχαρώ για την ανάληψη πρωτοβουλίας της εφαρμογής του νόμου για την απαγό Rating: 0

Δήμαρχε τι θα γίνει μ’ εμάς ;

Δήμαρχε τι θα γίνει μ’ εμάς ;

Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Αφού σας συγχαρώ για την ανάληψη πρωτοβουλίας της εφαρμογής του νόμου για την απαγόρευση καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους, έρχομαι να σας “κάνω γνωστό” ότι υπάρχουμε κι΄εμείς που καπνίζουμε ένα προϊόν που πωλείται νόμιμα και φορολογείται και έχουμε, πιστεύω, το δικαίωμα ως ισότιμοι πολίτες να απολαμβάνουμε τον καφέ μας όπως επιθυμούμε με την παρέα μας σε χώρο ανάλογο με αυτόν των μη καπνιστών.

Και αυτό σε πείσμα της εικονικής επικοινωνίας που τείνει να πάρει μορφή επιδημίας με ό,τι αυτό σημαίνει για την κοινωνική συνοχή.

Και όσον αφορά στις πέργκολες και τη δυνατότητα καπνίσματος εκεί, το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές για την ακίνδυνη για την υγεία μας και την ασφάλειά μας παραμονή μας εκεί.

Τρίκαλα Μάρτης 2018

Με την εκτίμησή μου Σοφία Γερασοπούλου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή