"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου: Κάηκαν πάνω από 200 σπίτια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εικόνες βιβλικής καταστροφής περιγράφει με νεώτερες δηλώσεις του ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα στην Πεντέλη και πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

«Έχω δει διακόσια σπίτια να καίγονται, και άλλα τόσα αυτοκίνητα. Δεν θέλω να σπείρω να φόβους αλλά εκτιμώ ότι θα υπάρχουν και νεκροί» είπε σε νεώτερες δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

«Η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και είναι τέτοιο το μέτωπο που οι δυνάμεις πυρόσβεσης είναι σαν να μην υπάρχουν – Όλοι οι οικισμοί στο Μάτι, το Κόκκινο Λιμανάκι και τον Πευκώνα έχουν παραδοθεί στις φλόγες» είπε ο Δήμαρχος.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Καπάκης κληθείς να σχολιάσεις τις δηλώσεις του κ. Μπουρνούς διευκρίνισε ότι δεν έχουμε εικόνα για νεκρούς, υπάρχουν εκκλήσεις στο ΕΚΑΒ για βοήθεια από πολίτες που έχουν πάθει εγκαύματα.

Ο κ. Καπάκης πρόσθεσε ότι γίνονται προσπάθειες όσοι έχουν εγκλωβιστεί στην παραλία να φύγουν δια θαλάσσης με τη συνδρομή του Λιμενικού.  Ανακοίνωσε επίσης ότι η χώρα μας ζήτησε βοήθεια από τον Ευρωπαικό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης