Δήμαρχος του κάμπου ο κ. Μαράβας; Reviewed by Momizat on . Αποδεικνύεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν η στάση του Δημάρχου κ Μαράβα στο θέμα ορισμού των αντιδημάρχων [ τρεις αντιδήμαρχοι απο την Δ.Ε.  Γόμφων ] . Αφού ο νέος Αποδεικνύεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν η στάση του Δημάρχου κ Μαράβα στο θέμα ορισμού των αντιδημάρχων [ τρεις αντιδήμαρχοι απο την Δ.Ε.  Γόμφων ] . Αφού ο νέος Rating: 0

Δήμαρχος του κάμπου ο κ. Μαράβας;

Δήμαρχος του κάμπου ο κ. Μαράβας;
Αποδεικνύεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν η στάση του Δημάρχου κ Μαράβα στο θέμα ορισμού των αντιδημάρχων [ τρεις αντιδήμαρχοι απο την Δ.Ε.  Γόμφων ] .
Αφού ο νέος δήμαρχος επέλεξε να αφήσει τον ευρύτερο ορεινό όγκο του Δήμου Πινδαίων , της Κοινότητας Νεράιδας και της Κοινότητας Μυροφύλλου , έξω απο τις αντιδημαρχίες , μέσα σε λίγες ημέρες “χτύπησε” για δεύτερη φορά .
 Στην εκπομπή του Alpha “Επιστροφή στο χωριό” – προφανώς με δική του υπόδειξη , αδράνεια ή ανεπάρκεια , τα χωριά του Δήμου [ Πινδαίων , Κοινότητα Νεράιδας , Κοινότητα Μυροφύλλου ] δεν υπάρχουν .
Τελικά είναι δήμαρχος μόνο της Πύλης και των χωριών του κάμπου ο κ. Μαράβας ;
Δεν αντιλαμβάνεται ότι με αυτή την συμπεριφορά διαιρεί τους δημότες του Δήμου Πύλης και υποθάλπει στείρες και επιζήμιες για την περιοχή μας ανταγωνισμούς και έριδες ;
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Παναγιώτου Γεώργιος
Σακελλάριος Πέτρος
Λέφας Παναγιώτης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή