Δήμος Πύλης – θεματικό πάρκο που θα συνδέσει τις παραποτάμιες διαδρομές, τις πέντε γέφυρες της Πύλης αλλά και τα υπάρχοντα μνημεία πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς. Reviewed by Momizat on . Τη χρηματοδότηση του θεματικού έργου με τίτλο "Πάρκο Γεφυριών", συνολικού κόστους 987.000 ευρώ, από το υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού επιδιώκει ο Τη χρηματοδότηση του θεματικού έργου με τίτλο "Πάρκο Γεφυριών", συνολικού κόστους 987.000 ευρώ, από το υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού επιδιώκει ο Rating: 0

Δήμος Πύλης – θεματικό πάρκο που θα συνδέσει τις παραποτάμιες διαδρομές, τις πέντε γέφυρες της Πύλης αλλά και τα υπάρχοντα μνημεία πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς.

Δήμος Πύλης – θεματικό πάρκο που θα συνδέσει τις παραποτάμιες διαδρομές, τις πέντε γέφυρες της Πύλης αλλά και τα υπάρχοντα μνημεία πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς.

Τη χρηματοδότηση του θεματικού έργου με τίτλο “Πάρκο Γεφυριών”, συνολικού κόστους 987.000 ευρώ, από το υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού επιδιώκει ο Δήμος Πύλης.

Η φιλόδοξη πρόταση εντάσσεται στο 5ετές επιχειρησιακό πρόγραμμα και περιλαμβάνει ολοκληρωμένες παρεμβάσεις με κατασκευή υποδομών για πολιτιστικές αθλητικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, διαμόρφωση υπαίθριων χώρων εκδηλώσεων και αναψυχής, καθώς και ανάπτυξη δικτύου μονοπατιών και ποδηλατοδρόμων με άξονα πάντα τον παραποτάμιο χώρο της περιοχής.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 987.000 ευρώ, ποσό το οποίο διεκδικείται μέσα από τη δράση “Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για την ανάδειξη επιστημονικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών πάρκων” της δημόσιας πρόσκλησης του υπουργείου για προτάσεις στον τομέα αξιοποίησης του δημόσιου τουριστικού κεφαλαίου.

Στόχευση, δε, της δημοτικής αρχής με την υποβληθείσα πρόταση, η οποία συντάχθηκε εξ’ ολοκλήρου από τις Υπηρεσίες του Δήμου, είναι να δημιουργηθεί ένα θεματικό πάρκο που θα συνδέσει τις παραποτάμιες διαδρομές, τις πέντε γέφυρες της Πύλης αλλά και τα υπάρχοντα μνημεία πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή