Δήμος Τρικκαίων: Αποδοκιμασία αυθαίρετης χρήσης λογότυπου Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων αποδοκιμάζει την πρωινή προβοκατόρικη προσπάθεια εκμετάλλευσης του λογοτύπου του και κατ’ επέκταση του ίδιου του Δήμου. Χωρίς να έχει δοθεί κα Ο Δήμος Τρικκαίων αποδοκιμάζει την πρωινή προβοκατόρικη προσπάθεια εκμετάλλευσης του λογοτύπου του και κατ’ επέκταση του ίδιου του Δήμου. Χωρίς να έχει δοθεί κα Rating: 0

Δήμος Τρικκαίων: Αποδοκιμασία αυθαίρετης χρήσης λογότυπου

papastergioy
Ο Δήμος Τρικκαίων αποδοκιμάζει την πρωινή προβοκατόρικη προσπάθεια εκμετάλλευσης του λογοτύπου του και κατ’ επέκταση του ίδιου του Δήμου.

Χωρίς να έχει δοθεί καμία απολύτως άδεια για τη χρήση του λογοτύπου, και χωρίς ο Δήμος να έχει ερωτηθεί ή να έχει συμφωνήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια προβολής πολιτικών απόψεων διά της χρήσης του, κάποιος ή κάποιοι άγνωστοι αυτοβούλως εκμεταλλεύθηκαν την ελευθερία διακίνησης εικόνων, σημάτων και λογοτύπων στο διαδίκτυο και το επικόλλησαν σε αφίσα – τμήμα μιας κατασκευής τους.

Ο Δήμος Τρικκαίων δεν εμπλέκεται σε καμία πολιτική αντιπαράθεση που, βεβαίως, είναι θεμιτή στο πλαίσιο της δημοκρατίας. Αποδοκιμάζει, όμως, τη χρήση του λογοτύπου του στο πλαίσιο αυτής της αντιπαράθεσης, πράξη που έγινε αυθαίρετα και χρησιμοποιήθηκε για σκοπό άλλον, από αυτόν που υπάρχει: για να προβάλλει τον Δήμο και το έργο του.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή