Δήμος Τρικκαίων: Δεν δόθηκε καμία άδεια για την στάθμευση στην κεντρική πλατεία Reviewed by Momizat on . Διαψεύδει ο Δήμος Τρικκαίων τις φήμες περί εμπλοκής του στο περιστατικό της στάθμευσης πολυτελών αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία της πόλης και σύμφωνα με ανακ Διαψεύδει ο Δήμος Τρικκαίων τις φήμες περί εμπλοκής του στο περιστατικό της στάθμευσης πολυτελών αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία της πόλης και σύμφωνα με ανακ Rating: 0

Δήμος Τρικκαίων: Δεν δόθηκε καμία άδεια για την στάθμευση στην κεντρική πλατεία

Δήμος Τρικκαίων: Δεν δόθηκε καμία άδεια για την στάθμευση στην κεντρική πλατεία

Διαψεύδει ο Δήμος Τρικκαίων τις φήμες περί εμπλοκής του στο περιστατικό της στάθμευσης πολυτελών αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία της πόλης και σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου πριν από λίγο :

– Ουδέποτε δόθηκε άδεια γραπτή ή προφορική για την παραμονή και στάθμευση των οχημάτων αυτών στον χώρο της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων
– Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αμέσως μόλις του γνωστοποιήθηκε το συμβάν, παρενέβη και ακολούθως ενημερώθηκε ο αρμόδιος διοικητής του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ. Τρικάλων.
Κάθε τι άλλο που ακούγεται και γράφεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ο Δήμος Τρικκαίων λειτουργεί με τον νόμιμο τρόπο και αρμόδια για την εξέταση αιτημάτων κατάληψης δημόσιου και δημοτικού χώρου, είναι η από τον νόμο οριζόμενη Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Αφήστε το σχόλιο σας