Δίκαιη κατανομή του «κοινωνικού μερίσματος» ζητά ο Κ. Σκρέκας Reviewed by Momizat on .   Να επανεξεταστούν τα κριτήρια βάσει των οποίων προκύπτουν οι δικαιούχοι του «Κοινωνικού μερίσματος» ζητά με νέα του παρέμβαση ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας   Να επανεξεταστούν τα κριτήρια βάσει των οποίων προκύπτουν οι δικαιούχοι του «Κοινωνικού μερίσματος» ζητά με νέα του παρέμβαση ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Rating: 0

Δίκαιη κατανομή του «κοινωνικού μερίσματος» ζητά ο Κ. Σκρέκας

Δίκαιη κατανομή του «κοινωνικού μερίσματος» ζητά ο Κ. Σκρέκας
 
Να επανεξεταστούν τα κριτήρια βάσει των οποίων προκύπτουν οι δικαιούχοι του «Κοινωνικού μερίσματος» ζητά με νέα του παρέμβαση ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Τρικαλινός βουλευτής επιμένει σε δίκαιη κατανομή του «μερίσματος» καθώς με τα σημερινά δεδομένα βρίσκονται να το λαμβάνουν άνθρωποι οι οποίοι δεν ζουν καν στην… Ελλάδα!!!… Ο κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα πρέπει να δούμε από την αρχή τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα και ποιοι τελικά το λαμβάνουν. Επιμένω ότι θα πρέπει να το παίρνουν όσοι έχουν Ελληνικό Α.Φ.Μ., ζουν και εργάζονται μόνιμα στην Ελλάδα και πληρώνουν φόρους στη χώρα μας. Το να το παίρνουν άνθρωποι οι οποίοι ήρθαν, εργάστηκαν μερικά χρόνια στη χώρα μας και επέστρεψαν ήδη στις πατρίδες τους, προφανώς και είναι άδικο».
Ο κ. Κ. Σκρέκας μίλησε ακόμη για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας η οποία καταγράφεται θετική, δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι πιθανόν τους επόμενους μήνες να περάσουν μέτρα ελάφρυνσης από τη Βουλή.
(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή