Δίκη Τοπαλούδη: Ένοχοι και οι δυο κατηγορούμενοι για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Reviewed by Momizat on . Ένοχοι κρίθηκαν και οι δυο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπως ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου. Η απόφαση είν Ένοχοι κρίθηκαν και οι δυο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπως ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου. Η απόφαση είν Rating: 0

Δίκη Τοπαλούδη: Ένοχοι και οι δυο κατηγορούμενοι για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης

Δίκη Τοπαλούδη: Ένοχοι και οι δυο κατηγορούμενοι για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης

Ένοχοι κρίθηκαν και οι δυο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπως ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου.

Η απόφαση είναι ομόφωνη, καθώς συμφώνησαν και οι τρεις δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι. Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε να υπάρξει απόλυτη ησυχία στο ακροατήριο κατά την ανακοίνωση της απόφασης.

Αυτη την ώρα έχει δοθεί ο λόγος στους συνηγόρους υπεράσπισης, οι οποίοι αναμένεται να ζητήσουν να αναγνωριστούν ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους.

Η ποινή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Όπως εξήγησε η Ιωάννα Μάνδρου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ καθώς η απόφαση του δικαστηρίου προσδιορίζει και τις ποινές, τα ισόβια πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

Πηγή: skai.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή