Δίκιο έχεις, αλλά… Reviewed by Momizat on . Με ρυθμούς που θα ζήλευαν αθλητές μεγάλων αποστάσεων συνεχίζει η Λαϊκή Συσπείρωση την αντιπολιτευτική της τακτική προσπαθώντας να στριμώξει την δημοτική αρχή απ Με ρυθμούς που θα ζήλευαν αθλητές μεγάλων αποστάσεων συνεχίζει η Λαϊκή Συσπείρωση την αντιπολιτευτική της τακτική προσπαθώντας να στριμώξει την δημοτική αρχή απ Rating: 0

Δίκιο έχεις, αλλά…

Δίκιο έχεις, αλλά…

Με ρυθμούς που θα ζήλευαν αθλητές μεγάλων αποστάσεων συνεχίζει η Λαϊκή Συσπείρωση την αντιπολιτευτική της τακτική προσπαθώντας να στριμώξει την δημοτική αρχή από τα αριστερά. 

Εισάγει νέα ήθη στην πολιτική καθημερινότητα του τόπου και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αμηχανία και των άλλων παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Αιτήματα και αγώνες παντός είδους .

Και κανείς πια δεν μπορεί να προσποιείται τον ανήξερο και τον αθώο

Σχόλια (7)

 • TRIKALINOS

  Και ο Μαρξ έκανε την καλύτερη κριτική για το ΚΕΦΑΛΑΙΟ, αλλά η εναλλακτική των πολιτικών του ΚΚ απέτυχε ιστορικά…

  Απάντηση
 • TRIKALINO GAFALI

  Ευτυχώς που βγήκαν κάποιοι TRIKALINOI και μας ξεβλάχεψαν ….βγάζοντας πορίσματα και φιλοσοφήματα για το τέλος της ιστορίας και την αποτυχία του σοσιαλισμού….ευτυχώς!!! κι έτσι γλυτώσαμε από φτώχεια , πολέμους , προσφυγιά…και πανδημίες…ΕΥΤΥΧΩΣ!!! που απέτυχαν τα ΚΚ & δεν μας πήραν οι Κομμουνιστές τα σπίτια , τα χωράφια , τα πρόβατα, τα γελάδια.και τις καταθέσεις…..ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
  ΕΥΤΥΧΩΣ που μας τα παίρνουν οι τράπεζες , η εφορία , ο δήμος….ΕΥΤΥΧΩΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ!!! ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!

  Απάντηση
 • K.J.

  Φτανει που ειναι ακρως επιτυχημενη η δικη σας συνταγη…. και ζειτε εσεις καλα… κι εμεις καλυτερα!!!! Κοιμηθειτε λοιπον ησυχος! Δεν κινδυνευσατε κι αποψε εσεις κι η αμυθητη περιουσια σας απ τους κομμουνιστες!!!!

  Απάντηση
 • TRIKALINOS

  H ιστορική πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Ευτυχώς δεν είχαμε την μοίρα των άλλων χωρών της Βαλκανικής που έζησαν τον κομμουνισμό, και δεν θέλουν ούτε να τον ξανα-ακούσουν.

  Απάντηση
 • TRIKALINO GAFALI

  Ευτυχώς!!! ….που στην Ελλάδα δε δημοσιεύονται κάτι γκάλοπ στη Ρωσία , που το 88% του κόσμου λέει ότι ζούσε ασύγκριτα καλύτερα επί Σοβιετικής Ένωσης , που το 70% λέει ότι ήταν λάθος η διάλυσή της,που το 85% λέει πως ήταν φύκια για μεταξωτές κορδέλες οι υποσχέσεις των δυτικών και των ντόπιων πολιτικών υποστηρικτών τους για ευημερία και ισχυρή-γνήσια δημοκρατία μετά την ανατροπή του σοσιαλισμού . που το 75% λέει ότι αυτό που είδε μετά το 1991-2 είναι φτώχεια, τεράστιες ανισότητες , εμφύλιες συγκρούσεις και τη μαφία να κάνει κουμάντο…Ευτυχώς που δε τα δείχνουν εδώ αυτά …τα Κομμουνιστικά….ΕΥΤΥΧΩΣ!!!….Δόξα σοι παναγίτσα μου!

  Απάντηση
  • TRIKALINOS

   Αυτές είναι οι συνέπειες της κατάρρευσης ενός τόσο προβληματικού συστήματος όπως του κομμουνισμού και ευτυχώς στην Ελλάδα τις αποφύγαμε. Όσο για τη διάλυση της ΕΣΣΔ, λογικό είναι η αριστερή αυτοκρατορία, να προτιμά να νοσταλγεί την εκμετάλλευση των πρώην δορυφόρων και κρατών της. Και στην αυτοκρατορική Βρετανία, νοσταλγούν τις αποικίες τους.

   Απάντηση
 • TRIKALINO GAFALI

  Δυστυχώς όλα αυτά είναι φαινόμενα του καπιταλισμού και της καπιταλιστικής παλινορθωσης στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες… Δυστυχώς όλα αυτά υπάρχουν σ αυτές τις χώρες τώρα με τον καπιταλισμό, ευτυχώς με το σοσιαλισμό δεν υπήρχαν… Δυστυχώς όλα αυτά πέρασαν και απ την Ελλάδα, που ποτέ δεν ηταν κομμουνιστική, παρά μόνο καπιταλιστική κι όμως πέρασαν ολα αυτά, γιατί απλά ειναι φαινόμενα του καπιταλισμού.. σε ολο τον πλανήτη… Στην Ελλάδα είχαμε προσφυγιά με την τεράστια Μικρασιατική καταστροφή, στην Ελλάδα ειχαμε δικτατορίες και χούντες, στην Ελλάδα είχαμε εμφύλιο λόγω ωμής επέμβασης Άγγλων και Αμερικάνων στα εσωτερικά μας, στην Ελλάδα είχαμε εκτελέσεις, φυλακισεις, βασανισμούς, εξοριες και τρομοκρατία οχι μόνο απ τους Ναζί, αλλά κι απ τους ντόπιους συνεργάτες τους και τις δοσιλογες κυβερνήσεις , στη συνεχεια από τους ντοπιους άρχοντες καθ υπόδειξη, Αγγλοαμερικάνων, η Ελλάδα έχασε τη μισή Κύπρο λόγω Αμερικανοκίνητης χούντας, έχασε νησιά στο Αιγαίο και αμφισβητουνται κυριαρχικά δικαιώματα λόγω ΝΑΤΟικής μεθοδευσης και ανοχής σε καθε παραβίαση…Στην Ελλάδα κατά τη γνώμη κάποιων ευτυχώς που γλιτωσαμε απ τον Κομμουνισμό, όμως δε γλιτωσαμε δυστυχώς απ τη μεταναστευση εκατομμυρίων στις φαμπρικες της Γερμανίας, στις στοές του Βελγίου, στην Αμερική, στην Αυστραλία… Στην Ελλάδα μας ξεκανε μια δεκαετης κρίση, ολες οι υποδομές κι ο πλούτος της χώρας έχει πωληθει σε πολυεθνικες και μισό εκατομμύριο νέοι επιστήμονες φυγαν στο εξωτερικό για καλύτερη ζωή… ευτυχώς δηλαδή που γλιτωσαμε απ τον Κομμουνισμό ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή