Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Σημαντική η συνεισφορά των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων στην Αντιμετώπιση της Φτώχειας, όπως καταγράφεται από τα επίσημα στοιχεία. Η σημερινή λογοδοσία, Σημαντική η συνεισφορά των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων στην Αντιμετώπιση της Φτώχειας, όπως καταγράφεται από τα επίσημα στοιχεία. Η σημερινή λογοδοσία, Rating: 0

Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Δήμο Τρικκαίων

Koinoniko Pantopoleio
Σημαντική η συνεισφορά των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων στην Αντιμετώπιση της Φτώχειας, όπως καταγράφεται από τα επίσημα στοιχεία.

Η σημερινή λογοδοσία, που δίνεται στη δημοσιότητα, περιλαμβάνει τα επίσημα στοιχεία για το δίμηνο Μάρτιος – Απρίλιος 2015 και χωρίζονται σε κατηγορίες, ανά δομή: Κοινωνικό Εστιατόριο, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο. Αναλυτικά τα στοιχεία είναι τα εξής:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΜΑΡΤ. ΑΠΡΙΛ.
Δημότες που εξυπηρετήθηκαν με «καλάθι» αξίας 40€ 153 150
Δημότες που εξυπηρετήθηκαν με «καλάθι» μικρότερης αξίας 73 132
Σύνολο ωφελούμενων Κοινωνικού Παντοπωλείου κατά το 2μηνο 226 282

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Τρικκαίων παρέχει δωρεάν τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λπ., σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες, προκειμένου να ωφεληθούν οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες.
Για να χορηγήσετε προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, μπορείτε να το επισκέπτεστε ή να τηλεφωνείτε στο 24310-26880, προκειμένου να τα παραλάβει από τον χώρο σας το προσωπικό του.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ: Στη Συνοικία του Αγ. Οικουμενίου, στη διασταύρωση της οδού Μυροφύλλου με τον Περιφερειακό. Λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 9:00 το πρωί ως τις 5:00 το απόγευμα.
Τηλ. 24310 26880

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Δημότες που εξυπηρετήθηκαν το μήνα Μάρτιο 86
Δημότες που εξυπηρετήθηκαν το μήνα Απρίλιο 86

Το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ του Δήμου απευθύνεται σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες που κατοικούν σε ακατάλληλα σπίτια, ή σε σπίτια που δεν διαθέτουν τις βασικές υπηρεσίες (ηλεκτρ. ρεύμα, νερό), ή σε σπίτια χωρίς επαρκείς χώρους κλπ.
Παρέχει καθημερινά πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας και προσωπικής υγιεινής, ψυχοκοινωνική υποστήριξη και πληροφόρηση -ώστε να επιτευχθεί η ενδυνάμωση και να ενισχυθούν οι δυνατότητες κοινωνικής ένταξης των ωφελουμένων του- καθώς και ψυχαγωγία.
Για να ενισχύσετε τη λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας του Δήμου, μπορείτε να το επισκέπτεστε ή να τηλεφωνείτε στο 24310-25402.
ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ: Στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Τρικάλων, Καρδίτσης 56, στον 1ο όροφο. Λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 9:00 το πρωί ως τις 9:00 το βράδυ.
Τηλ.24310-25402.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΜΑΡΤ. ΑΠΡΙΛ.
Δημότες που εξυπηρετήθηκαν 156 162
Αριθμός μερίδων που διατέθηκαν 3.135 3.526

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ του Δήμου Τρικκαίων παρέχει καθημερινά δωρεάν γεύματα -ώστε να εξασφαλίζεται η καθημερινή τους σίτιση- σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες και τις οικογένειές τους.

Για να χορηγήσετε μερίδες φαγητού στο Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου, παρακαλείσθε να τηλεφωνείτε στο 24310-25400, προκειμένου να τις παραλάβει από τον χώρο σας το προσωπικό του Εστιατορίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Τρικάλων, Καρδίτσης 56, στον 1ο όροφο. Λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 9π.μ. ως τις 5μ.μ. Τηλ. 24310 25400.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΜΑΡΤ. ΑΠΡΙΛ.
Δημότες που εξυπηρετήθηκαν με φάρμακα 113 116
Αξία φαρμάκων που χορηγήθηκαν 3.198 € 2.679 €

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του Δήμου Τρικκαίων χορηγεί δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα σε ανασφάλιστους (και κατ’ εξαίρεση σε ασφαλισμένους που είναι οικονομικά αδύναμοι).
Για να χορηγήσετε φάρμακα κλπ υλικά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, μπορείτε να το επισκέπτεστε ή να τηλεφωνείτε στο 24310-25600 για να τα παραλάβει από τον χώρο σας το προσωπικό του Φαρμακείου.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: Στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Τρικάλων, Καρδίτσης 56, στον 1ο όροφο. Λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Τηλ. 24310 25600.

Αφήστε το σχόλιο σας