Δίνει μεγάλη μάχη ο Βασίλης Σακελλαρίου Reviewed by Momizat on . Ιδιαίτερα σοβαρή κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας η κατάσταση της υγείας του οδοντιάτρου από την Οιχαλία Βασίλη Ιδιαίτερα σοβαρή κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας η κατάσταση της υγείας του οδοντιάτρου από την Οιχαλία Βασίλη Rating: 0

Δίνει μεγάλη μάχη ο Βασίλης Σακελλαρίου

Sakellariou Vasilis
Ιδιαίτερα σοβαρή κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας η κατάσταση της υγείας του οδοντιάτρου από την Οιχαλία Βασίλη Σακελλαρίου ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Λάρισα.

Ο 59χρονος γιατρός νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση φέροντας βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Η είδηση του τροχαίου ατυχήματος με θύμα τον 59χρονο γιατρό προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Οιχαλίας, των Τρικάλων και της ομογένειας μιας και ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Ευχή όλων μας, των κατοίκων της Οιχαλίας, των ομογενών του εξωτερικού και γενικότερα όλων των ανθρώπων που τον γνωρίζουν είναι, ο γιατρός να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα και να επιστρέψει στην οικογένεια του γερός.
Oichalianews

Αφήστε το σχόλιο σας