"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Δίνει τα χρήματα της Προεκλογικής του καμπάνιας για να αγοράσει τρόφιμα για τους άπορους!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δημήτρης Κουρέτας είναι ένας ιδιαίτερος υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Θεσσαλία. Επιτυχημένος Επιστήμων, Αντισυμβατικός, Ανατρεπτικός, με Προτάσεις πρακτικές για την ανάπτυξη και τον πρωτογενή τομέα, για την αξιοποίηση της Θεσσαλικής γης, για τη σύνδεση των τοπικών προϊόντων και της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου, για τις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού.

Ο Δημήτρης Κουρέτας, τα “σπάει”  και δεν θέλει να κάνει διαφημίσεις σε εφημερίδες γνωστοποιώντας την απόφαση του στους φίλους του και υποψήφιους περιφερειακούς του συμβούλους, απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση του! Αξίζει τον κόπο:

“Επειδή μου είναι άκρως αντιαισθητικο να πληρώσω να βλέπω τη φάτσα μου ως σαμπουάν σε τοπική εφημερίδα ( και όπως έμαθα πληρώνουν με τον πόντο, άκου  με τον ποντο !!)να περιφέρεται αποφάσισα να δώσω ότι χρήματα μπορεσα να μαζέψω και να πάρω κάποιους τόνους τρόφιμα τα οποία θα παραδώσουμε ως Πρωτοβουλία την  ερχόμενη Πέμπτη στα γραφεία της τράπεζας τροφίμων Θεσσαλίας στην κύρια Φωτεινή μπλιατσου.

Άρα όσοι Λαρισαίοι αναρωτιεστε γιατί δεν παίζει η φατσα μου εκεί που παίζει η φατσα άλλων και μάλιστα πληρώνοντας με κρατικό χρήμα διαφήμιση για το έργο τους , εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε αυτά που μπορούμε για να φάνε λίγο ψωμί κάποιοι που ούτε τους ξέρουμε ούτε θα τους συναντήσουμε πότε φυσικώ τω τρόπω, αλλά επειδή βλέπουμε αλλιώς την εμπλοκή μας στα κοινά .

Έτσι λοιπόν Αύρα, Μένη, Χριστίνα, Μιχάλη, Διονυσία, και όσοι άλλοι με ρωτάτε με αγωνία, γιατί δεν παίζει η φάτσα μου εκεί που κάθε πρωί παίζει άλλων , ελάτε όλοι μαζί μου την άλλη Πέμπτη να παραδώσουμε τα τρόφιμα εκεί που θα πιάσουν τόπο.

Την άλλη Πέμπτη λοιπόν στα γραφεία της τράπεζας τροφίμων στις 10.30 το πρωί.

” Μήπως ο ανεξάρτητος Δημήτρης Κουρέτας Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ανοίγει το δρόμο σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης… για πολλούς” “επαγγελματίες” της πολιτικής και κομματικούς υποψηφίους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης