Δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό 2 νεαροί Καρδιτσιώτες Reviewed by Momizat on . Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, δυο νεαροί από την Καρδίτσα, οι οποίοι, το πρωί της Πέμπτης, ενεπλάκησαν σε ισάρ Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, δυο νεαροί από την Καρδίτσα, οι οποίοι, το πρωί της Πέμπτης, ενεπλάκησαν σε ισάρ Rating: 0

Δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό 2 νεαροί Καρδιτσιώτες

Δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό 2 νεαροί Καρδιτσιώτες

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, δυο νεαροί από την Καρδίτσα, οι οποίοι, το πρωί της Πέμπτης, ενεπλάκησαν σε ισάριθμα τροχαία ατυχήματα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη.

Οι δύο τραυματίες φέρουν βαριά τραύματα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε 10 λεπτά περίπου πριν από τις 7:00 το πρωί, στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Κρυονερίου, κοντά στη Μητρόπολη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πέτρινο τοίχο.

Ο νεαρός οδηγός, εργαζόταν σε επιχείρηση στη Μητρόπολη, ενώ διέμενε στην Καρδίτσα.

Σημειώνεται ότι η οικογένειά του δέχεται το δεύτερο χτύπημα της μοίρα, καθώς λίγα χρόνια πριν είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, η μητέρα του.

Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί, στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Σμοκόβου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 28χρονη εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγρό. Η κοπέλα, η οποία κατάγεται από το Ζαΐμι τραυματίστηκε σοβαρά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια των τροχαίων διενεργεί το τμήμα τροχαίας Καρδίτσας.

NEOΣ ΑΓΩΝ

Επιστροφή στην κορυφή