Δίπλα στον Θανάση Λιούτα οι Πολύτεκνοι Καρδίτσας και Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Δίπλα στους πολύτεκνους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα ζητήματα της πολύτεκνης οικογένειας. Ο κ. Λι Δίπλα στους πολύτεκνους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα ζητήματα της πολύτεκνης οικογένειας. Ο κ. Λι Rating: 0

Δίπλα στον Θανάση Λιούτα οι Πολύτεκνοι Καρδίτσας και Τρικάλων

Δίπλα στον Θανάση Λιούτα οι Πολύτεκνοι Καρδίτσας και Τρικάλων

Δίπλα στους πολύτεκνους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα ζητήματα της πολύτεκνης οικογένειας.

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Καρδίτσας όπου τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ζεστασιά η πρόεδρος κυρία Ουρανία Σούλφα και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Ως ένδειξη εκτίμησης, μάλιστα του πρόσφεραν εικόνα της Παναγιάς Βρεφοκρατούσας γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα τον μοναδικό Θεσσαλό υποψήφιο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Λιούτας είχε στα Τρίκαλα συνάντηση και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Τρικάλων κ. Κώστα Βήτα με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερα φιλική συζήτηση κατά την οποία μίλησαν και για τα προβλήματα της πολύτεκνης οικογένειας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής υπογράμμισε ότι η Πολιτεία οφείλει να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των πολυτέκνων όχι μόνο με εξαγγελίες ανικανοποίητες αλλά με συγκεκριμένες πράξεις και μέτρα θεσμικού και οικονομικού περιεχομένου.

lioutas_politeknoi1

 

Αφήστε το σχόλιο σας