Δίπλα στους Πυροσβέστες ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Θερμή ήταν η υποδοχή του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάση Λιούτα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας. Ανάμεσα σε καλούς φίλους, ο κ. Λιούτ Θερμή ήταν η υποδοχή του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάση Λιούτα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας. Ανάμεσα σε καλούς φίλους, ο κ. Λιούτ Rating: 0

Δίπλα στους Πυροσβέστες ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Δίπλα στους Πυροσβέστες ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Θερμή ήταν η υποδοχή του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάση Λιούτα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας.

Ανάμεσα σε καλούς φίλους, ο κ. Λιούτας συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τον αγώνα που δίνουν, για την προστασία του δασικού μας πλούτου και όχι μόνο και δήλωσε ότι είναι και θα είναι δίπλα τους, ενεργός συμπαραστάτης.

Ο  μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  ευχαρίστησε τον διοικητή κ. Δημήτρη Σακελλαρόπουλο, τον υποδιοικητή κ. Δημήτρη Χιώλο και το προσωπικό της Π.Υ. Καρδίτσας για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν.

lioutas_pirosvestes1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή