"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

“Δαγκωτό” … Ηλία Βλαχογιάννη οι ετεροδημότες

lafarm

Σχετικά άρθρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Εντυπωσιακή σε όγκο και σε παλμό ήταν η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, στους ετεροδημότες τρικαλινούς που διαμένουν στην Αθήνα.

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κατακλύστηκε στην κυριολεξία από κόσμο, καθήμενους και ορθίους, που καταχειροκρότησαν τον κ. Βλαχογιάννη τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας όσο και στο τέλος της συγκέντρωσης, η οποία ήταν μακράν η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση τρικαλινού υποψηφίου που έχει γίνει στην Αθήνα, τα τελευταία χρόνια.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων και οι οποίοι προλόγισαν τον κ. Βλαχογιάννη ήταν ο Υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος. Αίσθηση προκάλεσε ο κ. Βορίδης με τον χαιρετισμό του όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, κάτι που όπως είπε έγινε κατόπιν έντονης πίεσης που του ασκήθηκε από τον κ. Ηλία Βλαχογιάννη, αλλά και της στενής τους φιλίας
0 000
Οι παρευρισκόμενοι στην συγκέντρωση έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την στήριξή τους στον κ. Βλαχογιάννη, αναγνωρίζοντας μάλιστα και το μεγάλο έργο που υλοποίησε στο Νομό Τρικάλων τα 8 χρόνια που ήταν Νομάρχης, αλλάζοντας το Νομό με τα πολλά έργα που έγιναν τόσο στον ορεινό όγκο, όσο και στις περιοχές του κάμπου.

Κατά την ομιλία του – η οποία διακόπηκε αρκετές φορές από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κόσμου – ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και κάλεσε όλους να δώσουν το παρών στις κάλπες και να στηρίξουν τη Ν.Δ. τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Ο κ. Βλαχογιάννης αναφέρθηκε στο πως έφθασε η χώρα μας σε αυτή την κατάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά “άλλοι μας έβαλαν στα μνημόνια και τώρα μας ασκούν και κριτική.

Άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά “υπάρχουν κοινωνικές τάξεις που υποφέρουν και αν ακούμε δηλώσεις σαν αυτές ότι θα “κόψουμε” χρήμα νομίζω ότι πλέον προσβάλλουμε τη νοημοσύνη του κόσμου. Παίζουν με τον πόνο των πολιτών. Τάζουν τα πάντα, λένε θα κόψουν χρήμα στην κοζάνη, θα επαναπροσλάβουν κόσμο, θα δώσουν δωρεάν ρεύμα. Λίγη τσίπα και σεβασμός για αυτούς που υποφέρουν. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαστε στην ευρώπη και υπάρχουν κανόνες. Πρόγραμμα με μονομερείς ενέργειες δεν γίνονται και αυτά είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και για να αποπροσανατολίσουν το λαό”.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Για τα σκληρά μέτρα που εφάρμοσε η κυβέρνηση ο κ. Βλαχογιάννης τόνισε ότι όποιος κυβερνά και υπό την πίεση και των εταίρων και λάθη κάνει και αποφάσεις που δεν επιθυμούμε παίρνει. Η χώρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήτανε πριν από δυο χρόνια. Μπορούμε τώρα να πούμε ότι στεκόμαστε στα πόδια μας και η επόμενη ημέρα για εμάς σημαίνει σταδιακή άρση των αδικιών που έγιναν ξεκινώντας από τα κατώτατα κοινωνικά στρώματα.

“Έγιναν αδικίες και το γνωρίζουμε. Εγώ διαφώνησα με κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν όπως αυτή με τον ΕΝΦΙΑ και θεωρώ ότι είναι φόρος άδικος, πολέμησα για αυτό και θα συνεχίσω να μάχομαι για να αρθούν οι όποιες αδικίες έγιναν. Μέσα στην κρίση όμως η κυβέρνηση προσπάθησε έκανε πράγματα. Τα χειρότερα πέρασαν και από την επόμενη ημέρα των εκλογών μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις όποιες αδικίες. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν με γνώμονα τη λογική και αν το κάνουνε τότε θα απορρίψουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ”
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Τέλος ο κ. Βλαχογιάννης αναφέρθηκε στον δικό του προεκλογικό αγώνα, λέγοντας ότι το κλίμα προς το πρόσωπό του είναι πολύ καλό, “υπάρχει σεβασμός και αυτό γιατί αναγνωρίζουν όλη την προσπάθεια που έχω κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Γνωρίζουν ότι δεν ήμουνα ο ευχάριστος βουλευτής στη κυβέρνηση, ήμουνα ενοχλητικός και αυτό το πλήρωσα. Δεν θα σταματήσω όμως να μάχομαι και να συνεχίζω να λέω ότι οι αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν. Ότι περνά από το χέρι μου να κάνω θα το κάνω, δεν υποσχέθηκα ποτέ τίποτα που δεν μπορούσα να το κάνω, δεν είπα ψέμματα. Τόσα χρόνια είμαι ο ίδιος όπως με γνώρισαν οι τρικαλινοί πολίτες και θα συνεχίσω να είμαι η δική τους φωνή και συνείδηση στην Ελληνική Βουλή”. Όχι στο εμπόριο της ελπίδας, ναι στην Ελλάδα της ελπίδας, ναι στην Ελλάδα του ευρώ και όχι της δραχμής. Οι Έλληνες μπορούμε…Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε…Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, όλοι εμείς μπορούμε καλύτερα. Ναι στους πολιτικούς της ευθύνης, του μέτρου, της ελπίδας και της προοπτικής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης