ΔΑΚΕ εναντίον ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . "Κόλαση" παραλίγο στη συνεδρίαση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. Ο αν "Κόλαση" παραλίγο στη συνεδρίαση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. Ο αν Rating: 0

ΔΑΚΕ εναντίον ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

ΔΑΚΕ εναντίον ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

“Κόλαση” παραλίγο στη συνεδρίαση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.

Ο αντ/δρος του Δ.Σ. Γιώργος Κόσυφας κατήγγειλε ως «ανακόλουθη» τη συμπεριφορά μελών της Διοίκησης που υποστηρίζονται από το κυβερνών κόμμα, αναφορικά με τη διαχείριση ζητημάτων στη λειτουργία του Εργατικού Κέντρου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Προέδρου Γιάννη Οικονόμου .

Άκρη δεν βρέθηκε.

Επίσης , συζητήθηκε το θέμα των απλήρωτων εργαζoμένων της ΕΑΣ Τρικάλων και ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με την ηγεσία της ΕΑΣ.

Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό και δεν πληρωθούν οι εργαζόμενοι το εργατικό κέντρο Τρικάλων θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή