"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

ΔΑΚΕ – ταμπακιέρα … 0-1

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κύριοι της ομαδούλας ΔΑΚΕ νοσοκομείου ηρεμήστε…!! και μην ξεπέφτετε σε φτηνές αναρτήσεις-απαντήσεις χωρίς να μπαίνετε στην ουσία που δεν συμφέρει.

Οι συνάδελφοι είναι ενημερωμένοι… έχουν γνώση και για τα χρόνια υπηρεσίας και για τα προσόντα και για το πως έγιναν οι νέοι προϊστάμενοι στο σύνολό τους από την αρχή της διοίκησης της ΔΑΚΕ…!! Αποφεύγετε να μιλήσετε για την ταμπακιέρα…!!

Για το πως έγιναν οι τοποθετήσεις και οι μετακινήσεις. Για το όρο “φύλακες” που χρησιμοποιείτε …δεν σας έδωσε κανείς τα κλειδιά …προφανώς ως συνηθίζετε τα παίρνετε μόνοι σας.

Εκπρόσωποι δεν είστε, αφού δεν συμμετέχετε σε κανένα συνδικαλιστικό όργανο. Όσο για τα “ορφανά”… να γνωρίζετε ότι η ορφάνια είναι εφόδιο γιατί σου δίνει την δύναμη να πατάς μονός σου στα πόδια σου και να παλεύεις χωρίς “προστάτες”!!

Γεννηθήκατε “μέρα Πάσχα” όπως ακούγεται και στους διαδρόμους όλοι εσείς οι διοικούντες, αφού το κουπί της πανδημίας το τράβηξαν άλλοι …που αγαπάνε το χώρο και παλεύουν!!

Η καραμέλα του παρελθόντος ανακατεμένη με λάσπη, δεν πιάνει πλέον …υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Αν η παρουσία μας στην ανάδειξη των όσων συμβαίνουν είναι “γραφική” δεν θα σας το χαλάσουμε …συνεχίστε εσείς με έπαρση κι εμείς όπως ξέρουμε.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. μνήμη χρυσόψαρου, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, η αγάπη για την εξουσία δεν κρύβετε πουθενά στο κείμενο, βρε ούστ όπως λέμε στη καθομιλουμένη.

 2. Αγαπητοί της ΔΑΚΕ θα δώσουμε τον αγώνα μας να έλθουμε εμείς ξανά στην εξουσία, για να μπορούμε να διορίζουμε εμείς και όχι εσείς, να παίρνουμε εμείς τις καλές τις θέσεις και τα περισσότερα χρήματα και όχι εσείς, να καθόμαστε εμείς και όχι εσείς!
  Αφού αυτοί οι χαζοί οι φορολογούμενοι έτσι και αλλιώς μας πληρώνουν και τους δύο για να καθόμαστε τζάμπα στο Δημόσιο, και από ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να αρπάξουν κανένα σκουπόξυλο για να μας διώξουν και τους δυό μας, δεν έρχεστε να τα βρούμε και να μοιραζόμαστε τις θέσεις από κοινού, χωρίς να τσακωνόμαστε.
  Άλλωστε έχουμε κοινή ιδεολογία το συμφέρον μας και τη διαπλοκή! Που διαφέρουμε; Πουθενά! Εμείς βέβαια της Δημοκρατικής παράταξης έχουμε μεγαλύτερη προϋπηρεσία στο χώρο του Δημοσίου και διανύσαμε μεγαλύτερη απόσταση από σας και δικαιωματικά αξίζουμε περισσότερο! Μπήκαμε με τον μπάρμπα μας στο Δημόσιο ως Δεξιοί, μεταπηδήσαμε στο ΠΑΣΟΚ γιατί μας έκανε μεγαλύτερους παράγοντες και μας πλήρωνε καλύτερα, για να φθάσουμε τώρα τελευταία στο ΣΥΡΙΖΑ και να έχουμε και εξουσία και να μας λένε και αριστερούς επαναστάτες! Βρήκαμε λοιπόν και τα δύο σε ένα σχήμα και μας συμφέρει. Και είχαμε και δάσκαλο μανούλα σε αυτά τα πράγματα τα του συμφέροντος!
  Ελάτε λοιπόν να συνασπισθούμε εσείς η ΔΑΚΕ και εμείς η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ όπως σήμερα λεγόμαστε, γιατί αύριο σίγουρα θα λεγόμαστε κάπως αλλιώς. Όπου μας πληρώνουν καλύτερα θα πάμε, με αυτή την αξιοπρέπεια που μας διακρίνει σε όλη μας τη ζωή!

  • Τα είπες όλα σε αυτούς τους ξεφτιλισμένους της ΟΜ Νοσοκομείου! Μπράβο!
   Όχι ότι είναι καλύτερη η ΔΑΚΕ, αλλά τουλάχιστον αυτοί έχουν επίγνωση το τι είναι και δεν το παίζουν Δημοκρατικοί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης