Δαμάσι Τυρνάβου – Η ζωή στους οικίσκους 6 μήνες μετά το σεισμό Reviewed by Momizat on . Στο Δαμάσι Τυρνάβου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, εκεί που ο χρόνος έχει σταματήσει, μετά τον καταστροφικό σεισμό που άφησε πίσω του συντρίμμ Στο Δαμάσι Τυρνάβου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, εκεί που ο χρόνος έχει σταματήσει, μετά τον καταστροφικό σεισμό που άφησε πίσω του συντρίμμ Rating: 0

Δαμάσι Τυρνάβου – Η ζωή στους οικίσκους 6 μήνες μετά το σεισμό

Δαμάσι Τυρνάβου – Η ζωή στους οικίσκους 6 μήνες μετά το σεισμό

Στο Δαμάσι Τυρνάβου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, εκεί που ο χρόνος έχει σταματήσει, μετά τον καταστροφικό σεισμό που άφησε πίσω του συντρίμμια.

Σήμερα, έξι μήνες μετά, λίγα είναι αυτά που έχουν αλλάξει στην περιοχή, αφού αρκετοί είναι οι κάτοικοι που εξακολουθούν να μένουν σε κοντέινερ, έχοντας ξεκινήσει να «στήνουν» τις ζωές τους σε αυτά.

Η στιγμή του αγιασμού στο νέο σχολείο, όπου βρέθηκε και ο πρωθυπουργός, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς στο σημείο βρέθηκαν και κάτοικοι που έχουν χάσει τα σπίτια τους και ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να τηρήσει την υπόσχεσή του ώστε να χτιστούν ξανά τα σπίτια τους και να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Πρόκειται για 75 οικογένειες, περίπου 150 άτομα.

Οι μαρτυρίες τους στην κάμερα του MEGA συγκλονίζουν

https://www.megatv.com/embed/?p=2020490456

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή