Δείπνο στον Μπαρμπανικόλα για την Ολγα Γεροβασίλη Reviewed by Momizat on . Tα Τρίκαλα βρέθηκε  η Κυβερνητική εκπρόσωπος 'Ολγα Γεροβασίλη, η οποία μετά από μία γεμάτη μέρα, το βράδυ δείπνησε στη γνωστή ταβέρνα ο Μπαρμπανικόλας στα Παλιά Tα Τρίκαλα βρέθηκε  η Κυβερνητική εκπρόσωπος 'Ολγα Γεροβασίλη, η οποία μετά από μία γεμάτη μέρα, το βράδυ δείπνησε στη γνωστή ταβέρνα ο Μπαρμπανικόλας στα Παλιά Rating: 0

Δείπνο στον Μπαρμπανικόλα για την Ολγα Γεροβασίλη

Δείπνο στον Μπαρμπανικόλα για την Ολγα Γεροβασίλη

Tα Τρίκαλα βρέθηκε  η Κυβερνητική εκπρόσωπος ‘Ολγα Γεροβασίλη, η οποία μετά από μία γεμάτη μέρα, το βράδυ δείπνησε στη γνωστή ταβέρνα ο Μπαρμπανικόλας στα Παλιά Μανάβικα

GER 2

Η κυρία Γεροβασίλη, συνοδευόταν από τους τρεις βουλευτές του Σύριζα , Χρήστο Σιμορέλη, Παναγιώτα Δριτσέλη και Σάκη Παπαδόπουλο. Εκεί ήταν και  o συντοπίτης του Αλέξη Τσίπρα και της Όλγας Γεροβασίλη γνωστός συμπολίτης Παναγιώτης Ραχιώτης ο οποίος είναι και ο αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας . Την παρέα συμπλήρωναν η κ. Παϊζάνου σύζυγος του Σάκη Παπαδόπουλου , η κυρία Σιμορέλη και στελέχη του κόμματος, ανάμεσα στους οποίους και ο Χρήστος Σίμος, σύζυγος της κυρίας Δριτσέλη.

Απόλαυσαν ένα γευστικότατο μενού και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για διάφορα θέματα πολιτικής φύσεως, ενώ ο Μουφ, φρόντισε ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση. 

www.trikalascore.gr

Σχόλια (2)

 • Λαουτζικος

  Το λογαριασμό ποιος τον πλήρωσε;
  Πάλι ο λαουτζικος θα πληρώσει τα σπασμενα;

  Απάντηση
 • Διας Ξενιος

  Δεν τους πήγαινε η Όλγα στη Μεσοχωρα στο Ντίνο τον Γιαγκούλα για κοψιδια ποιότητας και μετά ο Φαρμακοποιος βουλευτής στη Μουρια στον Τροβαδουρο για σφηνακια να καταλαβουν τί εστι Τρικαλινη φιλοξενια και διασκεδαση ; Σεμνα και ταπεινα βαδιζει η πρώτη φορά Αριστερά!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή