Δείτε γιατί η βόλτα του Κάμερον στο σούπερ μάρκετ μπορεί να φέρει Brexit! Reviewed by Momizat on . «Πάρτι» έκαναν στο Twitter οι Βρετανοί με το φλεγματικό τους χιούμορ, όταν είδαν τον πρωθυπουργό τους με ένα καρότσι σούπερ μάρκετ «να παραδίδει μαθήματα» κατά «Πάρτι» έκαναν στο Twitter οι Βρετανοί με το φλεγματικό τους χιούμορ, όταν είδαν τον πρωθυπουργό τους με ένα καρότσι σούπερ μάρκετ «να παραδίδει μαθήματα» κατά Rating: 0

Δείτε γιατί η βόλτα του Κάμερον στο σούπερ μάρκετ μπορεί να φέρει Brexit!

Δείτε γιατί η βόλτα του Κάμερον στο σούπερ μάρκετ μπορεί να φέρει Brexit!

«Πάρτι» έκαναν στο Twitter οι Βρετανοί με το φλεγματικό τους χιούμορ, όταν είδαν τον πρωθυπουργό τους με ένα καρότσι σούπερ μάρκετ «να παραδίδει μαθήματα» κατά της εξόδου της χώρας του από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Τις σελίδες της κυριακάτικης Sun επέλεξε ο Βρετανός πρωθυπουργός για να πει στους Βρετανούς ψηφοφόρους πόσο ολέθρια θα είναι για την χώρα τους μια ενδεχόμενη αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με το βλέμμα στραμμένο στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου για το Brexit ο Ντέιβιντ Κάμερον επισκέφθηκε ένα σούπερ μάρκετ γνωστής βρετανικής αλυσίδας, πήρε ένα καρότσι και άρχισε να το γεμίζει με διάφορα τρόφιμα.

Στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, πέρα από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Κάμερον να επισκέπτεται τα διάφορα τμήματα του καταστήματος, ο πρωθυπουργός κάνει και την παρακάτω δήλωση: «Θέλουμε να κάνουμε αλήθεια τις σκληρά εργαζόμενες οικογένειες, ειδικά όσους ήδη αισθάνονται πίεση, όταν πλησιάζει το τέλος του μήνα, να λάβουν και αυτό το χτύπημα;» και συμπληρώνει ότι, αν οι Βρετανοί ψηφοφόροι ψηφίσουν τον Ιούνιο υπέρ του Brexit, τότε θα αυξηθούν τα έξοδα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ τουλάχιστον κατά 200 λίρες ετησίως.

Οι Βρετανοί, γνωστοί για το φλεγματικό τους χιούμορ, κατέφυγαν στο Twitter για να χλευάσουν τον πρωθυπουργό τους και αναφέρουν ότι μπορεί ο Κάμερον να είναι απόφοιτος του Ήτον και της Οξφόρδης, αλλά δεν γνωρίζει ποσό κοστίζει ένα καρβέλι ψωμί και ένα λίτρο γάλα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή