Δείτε ποιοι απέρριψαν το αίτημα φιλίας σας στο Facebook σε 4 βήματα Reviewed by Momizat on .   Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να μάθετε ποιοι απέρριψαν το αίτημα φιλίας (friend request) που τους έχετε κάνει κατά καιρούς στο Facebook. Παρ’ ότι ό   Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να μάθετε ποιοι απέρριψαν το αίτημα φιλίας (friend request) που τους έχετε κάνει κατά καιρούς στο Facebook. Παρ’ ότι ό Rating: 0

Δείτε ποιοι απέρριψαν το αίτημα φιλίας σας στο Facebook σε 4 βήματα

Δείτε ποιοι απέρριψαν το αίτημα φιλίας σας στο Facebook σε 4 βήματα

 

Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να μάθετε ποιοι απέρριψαν το αίτημα φιλίας (friend request) που τους έχετε κάνει κατά καιρούς στο Facebook.

Παρ’ ότι όταν κάποιος αποδεχτεί το αίτημα σας, σας έρχεται αυτόματα ειδοποίηση στις ενημερώσεις σας, αυτό μπορεί συχνά να διαφύγει τις προσοχής.

Για να μην επισκέπτεστε ένα – ένα τα προφίλ όσων στείλατε το αίτημα φιλίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν απλό τρόπο που σε 4 γρήγορα βήματα θα σας δείξει τι έχει γίνει με τα αιτήματα φιλίας που έχετε στείλει.

Τι πρέπει να κάνετε:

  • Μπείτε στο Facebook από τον browser του υπολογιστή σας κι όχι από την εφαρμογή του κινητού.
  • Πατήστε πάνω στο κουμπί με τα αιτήματα φιλίας.
  • Επιλέξτε κάτω-κάτω το «Προβολή όλων».
  • Πατήστε την επιλογή «Δείτε τα απεσταλμένα αιτήματα».
  • Εκεί εκτός από τα αιτήματα που έχετε δεχθεί εσείς, εμφανίζονται και τα αιτήματα που έχετε κάνει σε άλλα άτομα. Αν κάποιος που έχετε στείλει αίτημα δεν εμφανιστεί σε αυτή τη λίστα, σημαίνει ότι έχει απορρίψει την ηλεκτρονική «φιλία» σας. Αν εμφανιστεί, σημαίνει είτε ότι δεν το έχει δει ακόμη, είτε ότι το έχει δει, αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα το εγκρίνει.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορείτε πατώντας «ακύρωση αιτήματος», να ακυρώσετε κάποιο αίτημα φιλίας που είχατε στείλει αλλά αλλάξατε γνώμη.

Αν για παράδειγμα έχετε στείλει μια πρόταση φιλίας για πάνω από έναν χρόνο σε κάποιον (σε σημείο που είχατε ξεχάσει ότι το είχατε κάνει) τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σας αποδεχτεί, τουλάχιστον σύντομα, και μπορείτε να το ακυρώσετε.

Πηγή: news.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή