Δείτε τον απίστευτο χορό ανάπηρης χορεύτριας, που ξεσήκωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango στο Μπουένος Αϊρες (video) Reviewed by Momizat on . Μια ανάπηρη χορεύτρια που έχει αμφισβητήσει τα στερεότυπα, έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Κι αυτό φάνηκε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango που έγινε τις Μια ανάπηρη χορεύτρια που έχει αμφισβητήσει τα στερεότυπα, έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Κι αυτό φάνηκε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango που έγινε τις Rating: 0

Δείτε τον απίστευτο χορό ανάπηρης χορεύτριας, που ξεσήκωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango στο Μπουένος Αϊρες (video)

Δείτε τον απίστευτο χορό ανάπηρης χορεύτριας, που ξεσήκωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango στο Μπουένος Αϊρες (video)

Μια ανάπηρη χορεύτρια που έχει αμφισβητήσει τα στερεότυπα, έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Κι αυτό φάνηκε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο Μπουένος Αϊρες, στο οποίο η  Gabriela Fernanda Torres συμμετείχε με παρτενέρ τον αργεντίνο χορευτή Pablo Rafael Pereyra και ξεσήκωσε το στάδιο από τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα.

Η Gabriela Fernanda Torres, η οποία έχει μείνει παράλυτη μετά από το αυτοκινητιστικό ατύχημα όταν ήταν δύο χρονών, λέει ότι βρίσκει τον χορό «απελευθερωτικό». Σήμερα είναι 37 ετών, ενώ επειδή  μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη για το τάνγκο, αποφάσισε από μικρή ηλικία, ότι αυτή η αναπηρία της δεν θα την σταματήσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή