Δείτε live εικόνα από την Ουάσινγκτον – Μαύρη ημέρα για τις ΗΠΑ: Υπό πολιορκία το Καπιτώλιο από οπαδούς του Τραμπ Reviewed by Momizat on . Καταστάσεις χωρίς προηγούμενο στο Καπιτώλιο- οι διαδηλωτές με την προτροπή του Ντ. Τραμπ σταμάτησαν τη συνταγματική διαδικασία της επικύρωσης από το Κογκρέσο το Καταστάσεις χωρίς προηγούμενο στο Καπιτώλιο- οι διαδηλωτές με την προτροπή του Ντ. Τραμπ σταμάτησαν τη συνταγματική διαδικασία της επικύρωσης από το Κογκρέσο το Rating: 0

Δείτε live εικόνα από την Ουάσινγκτον – Μαύρη ημέρα για τις ΗΠΑ: Υπό πολιορκία το Καπιτώλιο από οπαδούς του Τραμπ

Δείτε live εικόνα από την Ουάσινγκτον – Μαύρη ημέρα για τις ΗΠΑ: Υπό πολιορκία το Καπιτώλιο από οπαδούς του Τραμπ
 • Καταστάσεις χωρίς προηγούμενο στο Καπιτώλιο- οι διαδηλωτές με την προτροπή του Ντ. Τραμπ σταμάτησαν τη συνταγματική διαδικασία της επικύρωσης από το Κογκρέσο του εκλογικού αποτελέσματος, εισέβαλαν στο κτίριο και έφθασαν μέχρι τις αίθουσες συνεδρίασης των δυο σωμάτων, Γερουσίας και Βουλής.
 •  
 • Έκπληκτα τα μέλη του Κογκρέσου, ανεστάλησαν οι συνεδριάσεις για την επικύρωση της εκλογικής νίκης του Τζο Μπάιντεν. Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί, πληροφορήθηκαν από την ασφάλεια του κτιρίου ότι για την ασφάλειά τους, πρέπει να εκκενώσουν τις αίθουσες, να μεταβούν στα γραφεία τους και να παραμείνουν εκεί.
   
 • Φυγαδεύτηκε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς
   
 • Ενισχύσεις ζήτησαν οι δυνάμεις ασφαλείας του Καπιτωλίου που αιφνιδιάστηκαν.
   
 • Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη σημειώθηκε ένοπλη αντιπαράθεση έξω από την αίθουσα της Βουλής.
   
 • Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας διέταξε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τοπική ώρα (1 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας)
   
 • Σιωπηλός επί μια ώρα, ο Ντ. Τραμπ ανήρτησε ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα στο Twitter και χωρίς να ζητήσει από τους οπαδούς του να αποχωρήσουν από το Καπιτώλιο, τους παροτρύνει να «Σεβαστούν τις δυνάμεις τήρησης της τάξης στο Καπιτώλιο» καθώς είναι «στην υπηρεσία της χώρας».

Δείτε live εικόνα από την Ουάσινγκτον

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή