Δείχνει Δημήτρη Κουρετα ο Σάκης Παπαδόπουλος Reviewed by Momizat on . Τη θετική του γνώμη για τις προγραμματικές αντιλήψεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα εξέφρασε σήμερα  στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο βουλευτής τ Τη θετική του γνώμη για τις προγραμματικές αντιλήψεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα εξέφρασε σήμερα  στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο βουλευτής τ Rating: 0

Δείχνει Δημήτρη Κουρετα ο Σάκης Παπαδόπουλος

Δείχνει Δημήτρη Κουρετα ο Σάκης Παπαδόπουλος

Τη θετική του γνώμη για τις προγραμματικές αντιλήψεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα εξέφρασε σήμερα  στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:

« Με ευθύνη του κ. Τσιλιμίγκα υπήρξε αρκετή επιπολαιότητα στον τρόπο που οργανώθηκε η προεκλογική εκστρατεία, αλλά και η κατάληξη της στο Νομό μας. Σε κάθε κίνηση ο ηγέτης βάζει τη σφραγίδα, και δυστυχώς εδώ το ζήτημα των συμμαχιών το μεταχειρίστηκε με πολλή επιπολαιότητα. Όλοι οι πολίτες πλέον καταλαβαίνουν ότι δίνει μεγαλύτερο βάρος στο ιατρικό του έργο παρά στο αυτοδιοικητικό.

Μας δεσμεύει βέβαια ακόμα η απόφαση του κόμματος μας ότι στηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Τσιλιμίγκα.

Παρακολουθώ ταυτόχρονα και την παρέμβαση του κ. Κουρέτα και είναι πολύ αξιόλογη, και…όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τα κείμενα του κ. Κουρέτα τα διαβάζω, μελέτησα τις αντιλήψεις του, και έχει δείξει κινητικότητα και στο Νομό μας. Βλέπουμε ότι ταιριάζει με τις δικές μας προγραμματικές αντιλήψεις για τη διαχείριση της Περιφέρειας.  Εγώ προσωπικά θα ρωτήσω τη συνείδηση μου και θα αποφασίσω τι θα ψηφίσω στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όλα θα τα συνυπολογίσουμε, όπως βέβαια και τον εμπαιγμό που υπoστήκαμε στο δικό μας Νομό από τον κ. Τσιλιμίγκα.»

Σχόλια (1)

  • K.J.

    Αφου προσπαθησαν πρωτα να μας πεισουν ποσο αναγκαιος και προοδευτικος ειναι ο κ. Τσιλιμιγκας, συρονται τωρα πισω απο τον κ. Κουρετα!!! Βαρελια διχως πατο ειστε και θλιβεροι! Τις “καλησπερες” μου στα ιδανικα σας και στις αξιες σας!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας