Δεκαήμερη παράταση της αποχής τους αποφάσισαν οι δικηγόροι Reviewed by Momizat on . Η Ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε σήμερα, Παρασκευή, εκτάκτως, στην Αθήνα, αποφάσισε δεκαήμερη παράταση της αποχής των δικηγόρων, από τη Η Ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε σήμερα, Παρασκευή, εκτάκτως, στην Αθήνα, αποφάσισε δεκαήμερη παράταση της αποχής των δικηγόρων, από τη Rating: 0

Δεκαήμερη παράταση της αποχής τους αποφάσισαν οι δικηγόροι

Δεκαήμερη παράταση της αποχής τους αποφάσισαν οι δικηγόροι

Η Ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε σήμερα, Παρασκευή, εκτάκτως, στην Αθήνα, αποφάσισε δεκαήμερη παράταση της αποχής των δικηγόρων, από την ερχόμενη Τρίτη 25 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου.

Οι δικηγόροι αντιδρούν στο περιεχόμενο των ρυθμίσεων του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις τροποποιήσεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Επίσης, αποφασίστηκε η διεξαγωγή πανελλαδικού δημοψηφίσματος, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, στους 63 δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, για αποδοχή ή όχι του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, καθώς και για τον καθορισμό των αντιδράσεων των δικηγόρων, με τη μορφή ερωτηματολογίου.

Στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα συνυπολογισθεί στην τελική απόφαση, που θα ληφθεί από την Ολομέλεια, στις 5 Δεκεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή