Δεκαεννιά μήνες αγώνα για τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Δεκαεννέα μήνες μετά το παράνομο και πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ στη Θεσσαλία είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Αγώνα για ε Δεκαεννέα μήνες μετά το παράνομο και πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ στη Θεσσαλία είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Αγώνα για ε Rating: 0

Δεκαεννιά μήνες αγώνα για τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Θεσσαλίας

Δεκαεννιά μήνες αγώνα για τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Θεσσαλίας

Δεκαεννέα μήνες μετά το παράνομο και πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ στη Θεσσαλία είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Αγώνα για ελευθερία, δημοκρατία, αξιοπρέπεια. Αγώνα για δημοκρατία και δικαιοσύνη. Αγώνα για βγει όλη η κοινωνία από τα μαύρα χρόνια του μνημονίου, που έχουν αφήσει πίσω τους μία κοινωνία εξαθλιωμένη, φτωχή, απελπισμένη.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι νικηφόρος γιατί έχει αγκαλιαστεί από την κοινωνία που αντιστέκεται. Που σηκώνει το κεφάλι, αφήνει πίσω της το φόβο και διεκδικεί, όχι επιβίωση, αλλά ζωή, όχι απασχόληση, αλλά δουλειά.

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ στη Θεσσαλία (Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα) επιλέξαμε αυτή την ημέρα, 11 Ιανουαρίου 2015 για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Για να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, να μιλήσουμε, να επαναβεβαιώσουμε την απόφασή μας να μην εγκαταλείψουμε τον αγώνα, μέχρι να νικήσουμε. Να διατηρήσουμε τα μικρόφωνα, τις κονσόλες, τους πομπούς της ελεύθερης ΕΡΤ πολύχρωμους, έτσι όπως τους χρωματίσαμε μετά την 11η Ιουνίου 2013.

Στον σταθμό της ΕΡΑ στη Λάρισα οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρικάλων και Καρδίτσας συγκεντρωθήκαμε, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και δώσαμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε, μέχρι να νικήσουμε. Μέχρι να δικαιωθεί όλη η κοινωνία.

Με συλλογική κουζίνα (έξοχα τα εδέσματα αγωνιζόμενων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων) και ποτό, ανταλλάξαμε ευχές για δικαίωση του αγώνα. Του αγώνα που δίνουν οι σχολικοί φύλακες, οι διαθέσιμοι καθηγητές, οι καθαρίστριες, οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα, οι επισφαλώς εργαζόμενοι. Του αγώνα να μη ζήσουμε άλλο σαν σκλάβοι.

Ανταλλάξαμε ευχές για μία κοινωνία δικαιοσύνης, ελευθερίας και δημοκρατίας.

Και αποφασίσαμε ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κατακτιούνται με αγώνες. Γιατί μόνο τότε μπορούμε να δικαιωθούμε. Όταν αγωνιζόμαστε.

Τα κομμάτια της πίτας ήταν για όλους τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΑ σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, αλλά και για τους αλληλέγγυους.

Τυχερή του 2015 η αγωνιζόμενη της ΕΡΑ Καρδίτσας Δώρα Μήτρα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή