Δεκαπέντε κυνηγετικά όπλα κατείχε παρανόμως τρικαλινή Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (03-04-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, μία 48χρονη Συνελήφθη χθες (03-04-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, μία 48χρονη Rating: 0

Δεκαπέντε κυνηγετικά όπλα κατείχε παρανόμως τρικαλινή

Δεκαπέντε κυνηγετικά όπλα κατείχε παρανόμως τρικαλινή

Συνελήφθη χθες (03-04-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, μία 48χρονη ημεδαπή για παράνομη κατοχή όπλων.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 48χρονη είναι κάτοχος οκτώ (8) κυνηγετικών όπλων, των οποίων οι άδειες κατοχής είχαν λήξει προ 9ετίας.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία της για τον εντοπισμό και την κατάσχεση των παραπάνω όπλων, πλην όμως αυτά δεν βρέθηκαν, διότι διατέθηκαν προς πώληση από την 48χρονη σε άγνωστα άτομα. Ωστόσο, κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε (15) κυνηγετικά όπλα, χωρίς αριθμό και χωρίς άδειες κατοχής, τα οποία προέρχονται από συναρμολόγηση ανταλλακτικών που διέθετε σε κατάστημα επισκευής – συναρμολόγησης κυνηγετικών και αεροβόλων όπλων που διατηρούσε στα Τρίκαλα πριν από πολλά χρόνια.
Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν εννέα (9) μονόκαννα, τρία (3) δίκαννα, δύο (2) καραμπίνες και ένα (1) φλόμπερ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας