Δεν άφησαν τον Π. Καψή να ξεχάσει τα της ΕΡΤ Reviewed by Momizat on . Την Καρδίτσα επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ Παντελής Καψής συνοδευόμενος από την επίσης υπο Την Καρδίτσα επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ Παντελής Καψής συνοδευόμενος από την επίσης υπο Rating: 0

Δεν άφησαν τον Π. Καψή να ξεχάσει τα της ΕΡΤ

Δεν άφησαν τον Π. Καψή να ξεχάσει τα της ΕΡΤ

Την Καρδίτσα επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ Παντελής Καψής συνοδευόμενος από την επίσης υποψήφιο Ευρωβουλευτή Παναγιώτη Πάτρα.

Η παρουσία του ωστόσο για την προεκλογική εκστρατεία στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από τους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ στον ραδιοθάλαμο της Καρδίτσας, απολυμένους συναδέλφους τους από τους νομούς Λάρισας και Τρικάλων αλλά και άλλους συμπολίτες που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία.

Η προσυγκέντρωση των διαμαρτυρόμενων έγινε στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας όπου και θα μιλούσε στους παριστάμενους ο Κος Καψής. Εκεί με την είσοδο των διαμαρτυρόμενων στο χώρο της αίθουσας υπήρξαν λεκτικές αντεγκλίσεις τόσο με τον ίδιο όσο και με τον πρώην νομάρχη Κ. Παπακυρίτση που βρισκόταν στο “πλευρό” του υποψήφιου Ευρωβουλευτή.


PENTAX DIGITAL CAMERA

PENTAX DIGITAL CAMERA

PENTAX DIGITAL CAMERA

PENTAX DIGITAL CAMERA

PENTAX DIGITAL CAMERA
πηγή Karditsalive.net

Αφήστε το σχόλιο σας