Δεν έτυχε: Πέτυχε! Reviewed by Momizat on . Η διάθεση βασικών προϊόντων που έγινε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στους πολίτες της περιοχής μας που οργανώθηκε από το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους’’, παρακάμπτον Η διάθεση βασικών προϊόντων που έγινε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στους πολίτες της περιοχής μας που οργανώθηκε από το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους’’, παρακάμπτον Rating: 0

Δεν έτυχε: Πέτυχε!

Δεν έτυχε: Πέτυχε!

Η διάθεση βασικών προϊόντων που έγινε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στους πολίτες της περιοχής μας που οργανώθηκε από το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους’’, παρακάμπτοντας μεσάζοντες και κερδοσκόπους, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Διατέθηκαν σημαντικές ποσότητες από:

  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, περιοχής Μεσσηνίας,
  • αλεύρι από αλευρόμυλο, περιοχής Καλαμπάκας και
  • απορρυπαντικά από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ.

Η δράση αυτή έδειξε για μια ακόμη φορά ότι η κρίση βαθαίνει όλο και περισσότερο, οι οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών διογκώνονται και η ζωή μας απειλείται με  επιστροφή σε οδυνηρές καταστάσεις του παρελθόντος.

Όμως η κοινωνία των πολιτών δεν περιμένει· αντιστέκεται, ενεργοποιείται και οργανώνεται για να αντιμετωπίσει την ακολουθούμενη αδιέξοδο πολιτική που πρέπει να ανατραπεί.

Συνεχίζουμε με τη δική σας συμπαράσταση και βοήθεια, ετοιμάζοντας την επόμενη δράση μας για το πρώτο 15/ήμερο του Νοεμβρίου, για να διαθέσουμε άλλα βασικά είδη διατροφής (όσπρια, ρύζι κ.ά.).

ΔΙΚΤΥΟ ” αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες” στα ΤΡΙΚΑΛΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή