Δεν έχει ξαναγίνει …. Reviewed by Momizat on . Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του Επιμελητηρίου ο γνωστός συμπολίτης Παναγιώτης Κούτσικος έχασε για μία ψήφο την εκλογή του. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σ Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του Επιμελητηρίου ο γνωστός συμπολίτης Παναγιώτης Κούτσικος έχασε για μία ψήφο την εκλογή του. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σ Rating: 0

Δεν έχει ξαναγίνει ….

Δεν έχει ξαναγίνει ….

Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του Επιμελητηρίου ο γνωστός συμπολίτης Παναγιώτης Κούτσικος έχασε για μία ψήφο την εκλογή του. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στις χθεσινές εκλογές όπου πάλι για μία ψήφο έχασε την ευκαιρία να εκλεγεί στη διοίκηση του Επιμελητηρίου . Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω , και όπως αναφέρει :

“θα ήθελα να ευχαριστήσω ολους οσους ηρθαν και με εμπιστευτηκαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Επιμελητηριου. Αυτό που συνέβη σε εμενα ειναι σχεδόν κωμικοτραγικο!!! Σε αυτές τις εκλογες οπως ακριβως και στις προηγούμενες έχασα για μια ψήφο!!! Δεν πτοούμαι ομως και συνεχιζω!!!
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες συναδέλφους και να τους ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία. Σε αυτούς που δεν εκλέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα τους.”

Φωτογραφία του Paraskeuas Thdr.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή