"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο αγνοούμενοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παραμένουν δύο αγνοούμενοι από την τραγωδία στα Τέμπη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των Αρχών, μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έχουν επίσημα ταυτοποιηθεί 55 θύματα. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για δύο ακόμα αγνοούμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την 23χρονη Εριέττα από Θεσσαλονίκη, την οποία αναζητεί η μητέρα της και δεν έχει βρει κανένα ίχνος DNA της στα συντρίμμια του μοιραίου τρένου.

Ο δεύτερος αγνοούμενος είναι άνδρας. Πρόκειται για Σύρο, όπως δήλωσε άνδρας που παρουσιάστηκε ως φίλος του στην αστυνομία. Μάλιστα προσκόμισε και οδοντόβουρτσα για να ταυτοποιηθεί, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια αναζητήθηκε συγγενής του. Εντοπίστηκε μέσω Europol ο αδελφός του που βρίσκεται στην Σουηδία και αναμένεται να στείλει δείγμα γενετικού υλικού ώστε να αποδειχθεί εάν ταυτοποιείται ο νεκρός με την συγκεκριμένη σορό.

Χθες ταυτοποιήθηκε ως θύμα του δυστυχήματος ένας 33χρονος ονόματι Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία, από το Μπαγκλαντές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας, οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία είναι 20, εκ των οποίων οι επτά είναι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Σημειώνεται, ότι εξήντα 61 τραυματίες έχουν εξέλθει της νοσηλείας τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και την εικόνα από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο συλλογής και αποκατάστασης στο πεδίο του τραγικού δυστυχήματος, έχουν περισυλλεγεί και μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα συντρίμμια και τα βαγόνια του τραγικού δυστυχήματος των δύο αμαξοστοιχιών, που περιλάμβανε 24 βαγόνια/μηχανές συνολικού βάρους κοντά στους 2.000 τόνους, ενώ ο χώρος έχει αποκατασταθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης